Adriana si Valentin nu se grabesc in formarea unui cuplu


adriana-mpfm5-despre-valentin

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa ce a incercat sa formeze un cuplu cu Adriana si a fost respins, Tudor s-a orientat catre Florentina, insa aceasta nu-i acorda atentie, lucru care-l deranjeaza foarte mult pe concurent. Mai mult decat atat, in cadrul unei discutii, acesta i-a reprosat Florentinei ca fuge de el din cauza mamei sale. Fata a negat, spunand doar ca are nevoie de timp.

Tudor, dornic sa formeze un cuplu cu Florentina: “Vreau sa te cunosc! Mereu iti caut privirea!”

Nemultumirile lui Emanuel au atins apogeul. Concurentul a fost dezamagit de faptul ca petrecerea de ziua sa de nastere a fost mult prea simpla si, mai mult decat atat, se simte tradat de prieteni, din cauza unei perechi de ochelari, pe care a gasit-o distrusa.

Nu formeaza inca un cuplu, dar petrec foarte mult timp impreuna. Adriana si Valentin se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna si isi impartasesc detalii inedite despre viata lor. Mai mult decat atat, cei doi au marturisit ca se vad impreuna si in afara competitiei.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 23 octombrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free