Eduard a decis sa continue competitia alaturi de Lavinia


eduard-mpfm5-alaturi-de-lavinia

Afla ce s-a intamplat.

Scurt rezumat al emisiunii:

Cand toti credeau ca securea razboiului a fost ingropata, Aurel s-a aratat din nou deranjat de comportamentul lui Valentin. Mai mult decat atat, el i-a reprosat iubitei sale ca a vorbit cu Adriana despre conflictul dintre ei si, mai mult decat atat, i-ar fi dat dreptate lui Valentin.

Discutiile aprinse au atins cote maxime intre Emanuel, Stefan si Alexandru, insa acum lucrurile par sa se mai fi linistit. Dupa ce le-a declarat razboi si le-a interzis sa mai intre in camera in care sta el, Emanuel a revenit asupra deciziei si a spus ca nu vrea sa fie ranit.

S-a indepartat de prietenele ei din competitie, iar relatia sentimentala nu pare sa functioneze prea bine. Crina s-a aratat dezamagita de comportamentul lui Cosmin si a inceput sa planga. Totusi, ea a fost linistită de Mihaela, iar mai apoi a recunoscut ca are sentimente pentru Cosmin. Crina a marturisiti: “Il plac pe Cosmin, dar nu stiu daca sunt indragostita de el!”

La scurt timp dupa ce a iesit la iveala faptul ca Eduard ar fi interesat de Liliana, concurenta a marturisit ca nu este genul ei de barbat si, mai mult decat atat, nu ar forma un cuplu cu el. De cealalta parte, insa, Eduard nu stie ce simte in privinta Laviniei, dar cu toate acestea a decis sa continue competitia impreuna cu ea.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 22 octombrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free