Robert, fostul concurent, a facut marturisiri incredibile despre Eduard


eduard-mpfm5-o-place-pe-liliana

Afla ce a spus Robert despre prietenul lui Eduard.

Scurt rezumat al emisiunii:

Lavinia nu a reusit sa-l cucereasca, iar din cand in cand Eduard se gandeste la fosta iubita. A fost cu ea sapte ani de zile, sunt despartiti de trei, dar cei doi au pastrat inca legatura. Mai mult decat atat, acesta a recunoscut ca ea l-a cautat chiar inainte sa vina in emisiune. Chiar si asa, Eduard este hotarat sa-i dea o sansa Laviniei, dar are nevoie de timp.

Robert, fostul concurent, a marturisit, prin intermediul unei retele de socializare ca Liliana si Eduard se plac foarte mult, astfel ca vor forma un cuplu in perioada urmatoare. De cealalta parte, insa, acestia spun ca se privesc ca fratii si ca nu exista astfel de sentimente intre ei.

Nu trece o zi fara un schimb dur de replici intre Valentina si Aurel! De această data, cei doi concurenti s-au certat din pricina lui Valentin. Aurel l-a criticat intens, insa iubita acestuia nu i-a impartasit parerile, asa ca a iscat o discutie in contradictoriu.

Au marturisit ca vor sa se cunoasca, insa dupa o discutie in contradictoriu cu mama concurentului, Florentina pare sa se fi indepartat de Tudor. In timp ce acesta i-a cerut mai multa atentie, concurenta a spus ca nu se poate implica prea mult, deoarece ii este teama.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 octombrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free