Liliana: “Valentin joaca un rol!”


liliana-valentin-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

Valentin a fost incoltit de restul concurentilor de la ”Mireasa pentru fiul meu”, care cred despre el ca este o persoana falsa.

Liliana este de parere ca Valentin joaca un rol in casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Ea a mai afirmat ca: ”Valentin incearca sa o cucereasca pe Adriana cu aceleasi metode folosite si cu mine!”

Liliana a vorbit cu fetele din competitie despre fostul ei iubit. ”Intre mine si fostul iubit este o dragoste interzisa!”, a afirmat concurenta.

Bunica lui Emanuel este suparata din cauza declaratiilor fara perdea facute de nepotului ei. Bunica acestuia a vrut sa-si spuna parerea despre cele intamplate cu nepotul ei in competitie.

Emanuel a povestit baietilor ca a fost maltratat de propriul tata! Bunica acestuia a povestit clipele de groaza prin care a trecut nepotul ei. Bunica lui Emanuel: ”Daca nu eram eu, era mort!”

Doamna Virginica: “Emanuel sta mereu retras, de parca mereu se teme de ceva!”

Mai multi concurenti din cuplu au fost surprinsi in ipostaze fierbinti. Stefan: ”Mai maxim decat in seara asta, nu cred ca se poate!”

Controversatele gesturi au fost urmate a doua zi de discutii aprinse.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 17 octombrie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free