Tudor si-a indreptat atentia catre Florentina


tudor-si-a-indreptat-atentia-catre-florentina-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

Chiar daca au marturisit ca-si doresc sa se cunoasca mai bine, Valentina si Aurel au avut parte de mici tensiuni in cuplu si au fost despartiti timp de 2 zile. Discutiile in contradictoriu au fost la ordinea zilei. Mai mult decat atat, Aurel a parut mai nehotarat, fiind de parere ca este mai bine ca o relatie sa se termine mai devreme decat mai tarziu.

S-a aratat interesat de Adriana, insa concurenta nu si-a dorit o relatie cu el, asa ca Tudor si-a indreptat atentia catre Florentina. Imediat dupa Gala, la petrecerea indragostitilor, concurentul s-a apropiat de Florentina si i-a marturisit ca-si doreste sa o cunoasca mai bine. Cu toate acestea, in emisiunea de astazi, Tudor si doamna Luiza si-au exprimat dorinta de a parasi competitia cat mai curand.

Valentin a marturisit ca o place pe Adriana si ca vrea sa o cunoasca mai bine, iar acum, in direct, in emisiune, concurentul a dezvaluit ca lucrurile vor evolua frumos intre el si concurenta, pentru ca isi doreste o relatie cu ea.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 12 octombrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free