Noi cupluri in casa Mireasa pentru fiul meu


noi-cupluri-in-casa-mpfm5

Afla ce cupluri s-au despartit si ce cupluri noi se intrevad la orizont.

Scurt rezumat al emisiunii:

Cursa pentru Dubai a aprins pasiuni nebanuite! Emilia si Lavinia au facut gesturi greu de digerat si s-au amenintat reciproc!

Emanuel s-a declarat indignat de modul in care l-a tratat Valentina! Concurenta sustine ca s-a abtinut sa nu-l loveasca pe acesta! Valentina, la un pas sa-l loveascape Emanuel: “Am pierdut concursul din cauza lui!”

Triunghiul amoros dintre Tudor, Loredana si Adriana a indignat-o pe mama Loredanei, care s-a simtit nevoita sa intervina, fiind total impotriva unui cuplu intre fiica ei si Tudor.

“Eu nu vreau sa fie cu Tudor. Mi se pare cel mai nesimtit, cel mai nebun din competitie. Mama lui vorbeste ca la mahala. Imi vine sa plang, Loredana nu e asa. Ii dau o ora sa vina sa-si ia lucrurile de acasa si sa plece daca vrea sa facă un cuplu cu Tudor. Este un baiat violent”, a declarat mama Loredanei.

Adriana a dezvaluit ca lui Tudor ii place de fapt de Florentina, lucru pe care concurentul nu l-a negat.

Spre final de emisiune, amorezii au avut parte de o surpriza: o petrecere in casa fetelor. Cei care s-au declarat indragostiti au fost: Eduard-Lavinia, Crina-Cosmin, Stefan-Ana-Maria si Tudor impreuna cu Florentina (surpriza serii).

Ciprian a spus ca o place inca pe Oana, insa concurenta nu i-a dat atentie.

Valentina si Aurel s-au despartit aseara, din cauza criticilor pe care Valentina i le aducea lui Aurel.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 10 octombrie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free