Doamna Luiza, nemultumita de actiunile lui Tudor


doamna-luiza-mpfm5-nemultumita-de-tudor

Scurt rezumat al emisiunii:

Discutii aprinse au avut loc intre mai multe fete din competitie si Valentin, care a fost aprig criticat, din cauza apetitului sau crescut. Pentru ca de fiecare data cerea mancare, fetele l-au pus la zid si i-au cerut sa-si cumpere ceea ce-si doreste sa manance.

Emanuel a primit o sansa pentru a se apropia mai bine de fete, dar si-a irosit-o. A fost nevoit sa gateasca pentru fete, dar Emanuel s-a dovedit a fi o adevarata catastrofa in bucatarie. Liliana, Mihaela si Natasa l-au ajutat si au gatit in locul lui.

S-a inscris in competitie cu dorinta de a-si intalni sufletul pereche, insa Tudor pare sa fie nepregatit pentru show-ul matrimonial. Cel putin asta i-a reprosat mama lui, in cadrul unei discutii. Mai mult decat atat, acesta ar fi prins intre doua fete (Adriana si Loredana), fapt care este, din nou, neplacut pentru mama lui.

Tudor si doamna Luiza si-au exprimat in emisiunea de astazi dorinta de a parasi competitia.

Au marturisit ca se plac si si-au acordat o sansa, insa aseara relatia lor s-a cutremurat. Aurel si Valentina au avut o discutie tensionata, dupa ce concurenta i-a reprosat iubitului ei de ce nu a incercat sa “joace in alt film” si anume sa aiba o relatie cu Liliana.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 octombrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free