Ella a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu


ella-mpfm5-a-parasit-competitia-mireasa-pentru-fiul-meu

Scurt rezumat al emisiunii:

Valentin considera ca Liliana nu este femeia potrivita pentru el! In replica, Liliana a sustinut ca acesta i-a dezvaluit, chiar astazi, ca  femeia potrivita pentru el este Adriana! Mai mult decat atat, Valentin a purtat o discutie cu Adriana, in care cei doi au incercat sa se cunoasca mai bine.

Doamna Luiza si Adriana au acuzat-o pe Lavinia ca incearca sa isi asume rolul de lider in Casa Fetelor! Adriana: “Lavinia joaca atat de bine incat din victime, noi devenim calai!”

Ella a decis sa paraseasca competitia ”Mireasa pentru fiul meu!”. Lacrimi amare au curs pe obrajii concurentilor, care l-au considerat vinovat pe Valentin pentru plecarea Ellei.

Melancolia a cuprins sufletele fetelor! La ceas de seara, Ana-Maria, Cassandra si Liliana au schimbat opinii secrete! Ana-Maria a marturisit ca ar mai avea sentimente pentru fostul iubit, iar Cassandra a dezvaluit fetelor cat de potent ar fi Robert, dar si faptul ca acesta nu are carnet de soferi.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 1 octombrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free