Emanuel, critici dure la adresa baietilor


emanuel-mpfm5-critici-la-adresa-baietilorDupa ce a facut mai multe afirmatii acide la adresa fetelor, Emanuel a trecut acum la baieti, despre care nu a avut cuvinte tocmai frumoase de spus.

Scurt rezumat al emisiunii:

Chiar daca Marius a parasit competitia iubirii, Mihaela nu duce lipsa de pretendenti. Ea este curtata de Emanuel si de Constantin, insa pana acum, aceasta nu a decis cui va acorda o sansa.

Desi pare un tip timid, Emanuel a uimit prin afirmatiile foarte acide la adresa unor fete din competitie. Fara sa-i pese de consecinte, el a criticat aspectul fizic al unora, dupa care si-a cerut scuze si a incercat sa gaseasca explicatii pentru comportamentul sau. Emanuel, afirmatii incredibile: “Mi-e jena sa ma apropii de unele fete. Pur si simplu nu-mi place!”

Dupa ce a criticat mai multe fete din competitie, Emanuel a trecut la baieti. Daca despre Valentin a spus ca este o “caricatura”, despre Tudor a afirmat ca este “cel mai fals baiat din casa”. Mai mult decat atat, el a marturisit ca doar cinci baieti din casa ii sunt prieteni.

Tudor si-a exprimat dorinta de a forma un cuplu cu Adriana, insa aceasta este rezervata. Mai mult decat atat, unele voci din casa au spus ca acesta si-ar dori-o pe Adriana, fiind impins de mama lui.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 28 septembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free