Ella, in pericol de eliminare


ella-mpfm5-in-pericol-de-eliminareAfla concurentii protejati si cine a propus-o pe Ella spre eliminare.

Scurt rezumat al emisiunii:

Alaturi de fostul iubit, Liliana s-a temut ca isi va pierde viata! Mama concurentei, alaturi de sora ei si o apropiata a familiei au venit in platoul emisiunii pentru a dezvalui in amanunt povestea Lilianei alaturi de fostul iubit, Lutu.

De asemenea, acesta a acordat un interviu pentru a-si spune partea lui de poveste. Lutu considera ca Liliana nu a povestit lucrurile chiar asa cum s-ar fi intamplat.

Concurentii au facut din nou nominalizari. Primii 10 concurentii protejati de public, in ordine alfabetica, au fost urmatorii: Adriana, Alexandru, Aurel si doamna Mioara, Eduard, Emanuel, Lavinia, Liliana, Tudor si doamna Luiza, Valentin si Valentina. Acestia nu au putut fi nominalizati impreuna cu Loredana, care a fost numita saptamana trecuta.

Majoritatea concurentilor protejati au mai dorit sa o protejeze de eliminari pe Mihaela.

Ella a fost concurenta care a primit cele mai multe nominalizari. Ea va fi votata timp de o saptamana, daca sa plece sau sa ramana in competitie.

Cassandra a repetat testul de sarcina, care din nou a iesit negativ.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 26 septembrie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free