Liliana a fost captiva intr-o relatie bolnava


liliana-mpfm5-ingrozita-de-fostul-iubit

Scurt rezumat al emisiunii:

Liliana a povestit despre relatia dintre ea si fostul iubit: ”A fost o relatie putin mai tumultoasa care a inceput frumos, dar dupa 3 ani s-a terminat urat. Nu m-a agresat fizic, dar verbal, da”. Concurenta s-a temut de o posibil confruntare cu fostul.

Liliana: ”Fostul iubit m-a amenintat ca daca nu voi fi a lui, nu voi fi a nimanui!”

Dupa emisiunea de marti, familia Lilianei a venit intr-un suflet la redactia ”Mireasa pentru fiul meu”: ”Sunt foarte suparata! Fiica mea nu a spus ceea ce a trebuit sa spuna pentru ca ii este teama ca fostul ei prieten ne va face rau”, a declarat mama acesteia. Familia Lilianei a dat cartile pe fata si a povestit spaima prin care a trecut aceasta in timpul relatiei cu fostul ei iubit. Liliana a fost dusa la Lacul Morii si a fost amenintata cu moartea de fostul iubit!

Mirela Boureanu Vaida a fost profund emotionata de trecutul dureros al Lilianei si a izbucnit in plans: ”Imi cer scuze pentru momentul de slabiciune, dar pentru ca am si eu fata gandesc altfel. Nu se poate sa trati terorizate, fetelor! Există politie, exista un stat!”

Liliana a afirmat ca mama fostului iubit stia ca fiul ei a agresat-o, dar nu a facut nimic.

Rodica, mama fostului iubit al Lilianei, a intervenit telefonic la ”Mireasa pentru fiul meu” sustinand ca fiul ei nu este chiar atat de rau pe cat se spune.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 22 septembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free