Decizie importanta in privinta Cassandrei


cassandra-mpfm5-test-de-sarcina

Scurt rezumat al emisiunii:

Cassandra s-a temut ca ar putea fi insarcinata. Cu ochii in lacrimi, tanara a vorbit despre mama ei, despre care a spus ca a dezamagit-o. Doamna Liliana, mama Cassandrei,  a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre cele intamplate cu fiica ei. Mama Cassandrei si-a manifestat dezamagirea fata de comportamentul fiicei ei. ”Din cauza copilului meu imi este rusine sa mai dau ochii cu cei din jur!”, a afirmat cu mahnire in glas aceasta. De asemenea, mama Cassandrei a mai spus ca il place pe Robert pentru fiica ei.

Robert a afirmat ca intre el si Cassandra este dragoste la prima vedere si ca nu este gelos pe Tudor, dupa ce iubita lui i-a dansat acestuia provocator.

Emanuel si Valentin au vizitat Casa Fetelor, ambii intrand in vorba cu mai multe fete. Daca dupa aceste discutii urmeaza sa se formeze noi cupluri, ramane de vazut.

Emanuel a afirmat ca o place pe Mihaela, catalogand-o ca fiind cea mai frumoasa fata din competitie. Emanuel: ”Mihaela este cea mai frumoasa fata din competitie!”

Nicolae a intrat în Casa Fetelor, iar dupa mai multe discutii cu diferite fete s-a oprit asupra Adrianei.

Intrarea lui Cosmin in Casa Fetelor a nascut dispute intre concurente. Mai multe fete (Loredana, Crina, Lavinia) au incercat sa intre in gratiile acestuia. Desi pareau ca s-au placut reciproc, Cosmin nu si-a mai dorit sa o cunoasca pe Loredana, dupa ce aceasta s-a aratat interesata si de Eduard. Cosmin a decis sa incerce sa o cunoasca mai bine pe Crina.

Rezultatul testului de sarcina al Cassandrei a fost negativ.  Dupa ce a aflat ca nu este gravida, concurenta a rasuflat usurata, dupa mai multe zile de stres si griji! Cu toate acestea, Cassandra va trebui sa repete testul dupa 10 zile, daca intre timp nu-i va veni menstruatia.

Aici gasiti reluarea emisiunii – Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 septembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free