O parte din concurentii noului sezon – MPFM5?


posibili-concurenti-mpfm5

Sambata, de la ora 20.00 se da startul noului sez0n Mireasa pentru fiul meu cu numarul 5, despre care Mirela a anuntat ca va fi foarte diferit si ca va fi o editie cu multe schimbari, fata de cum ne-am obisnuit pana acum.

Desi nu se cunosc oficial concurentii MPFM5, de putin timp au aparut foarte multe speculatii pe internet, unele adevarate, iar altele mai putin adevarate. O parte din noii concurenti au deja grupuri de sustinere, dar unele dintre ele pot contine alte nume decat cele reale ale concurentilor.

Printre numele cu care vom face cunostinta in noul sezon se numara: Razvan, Edy, Marius Valentin, Vasile, Iulius, Andreea, Eliza, Miruna, Constantinos, Mihaela, dar si multi altii.

Iata o parte a concurentilor despre care se zvoneste ca vor fi in noul sezon – MPFM5:

El este Marius Valentin, din Braila.

marius-mpfm5

marius-valentin-mpfm5

El este Iulius, din Bucuresti. Are 26 de ani si este in zodia Pesti.

iulius-mpfm5

iuli-mpfm5

mpfm5-iulius

El este Razvan, din Brasov

razvan-mpfm5

mpfm5-razvanRazvan este cel din mijloc, cu papion.

razvan

Cea din dreapta lui se zvoneste ca i-ar fi iubita de 1 an si jumatate. De asemenea, s-ar fi auzit zvonuri si despre prietenul lui Zoli din stanga, ca ar putea participa ca si concurent la MPFM5. Vom vedea.

razvan-zoli-mpfm4

El este Vasile.

vasile-mpfm5

Alt concurent.

vasile-de-la-mpfm5

El este Constantinos.

constantinos-mpfm5

Alt posibil concurent MPFM5

posibil-concurent-mpfm5

Mihaela este din Timisoara. De curand, ea a postat un mesaj pe Facebook in care si-a anuntat toţi prietenii ca a fost aleasa si va intra sambata in casa. “Dragii mei prieteni tin sa va anunt ca am fost selectata pentru noul sezon. Am vrut neaparat sa împart bucuria mea cu voi. Pupici”, a scris viitoarea concurenta MPFM5.

MIHAELA

mpfm5-mihaela

mihaela-mpfm5

Andreea e posibil sa fie din Republica Moldova si sa cocheteze cu modellingul. Unii spun ca ar veni din Craiova. Andreea seamana foarte mult cu Ana, fosta concurenta MPFM4. Andreea a fost deja cuplata virtual cu Marius, despre care se zvoneste ca ar fi un cuplu chiar din afara competitiei.

andreea-mireasa-pentru-fiul-meu-5

andreea-mpfm-5

mpfm5-andreea

Ea este Eliza.

eliza-mpfm5

Alte posibile concurente MPFM5.

posibila-concurenta-mpfm5

concurenta-posibila-mpfm5De asemenea, se zvoneste ca si ea ar putea fi concurenta in sezonul 5 Mireasa pentru fiul meu. A mai participat si in emisiunea Te vreau langa mine, prezentata de Gabriela Cristea pe Kanal D.

potentiala-concurenta-mpfm5

Printre zvonurile care au mai aparut despre noul sezon, se pare ca si Bogdan Vladau ar fi fost implicat. Mai multi telespectatori ar fi facut confuzia cu unul dintre viitorii concurenti si vedeta, din cauza aceluiasi tatuaj, pe care cei doi l-ar avea exact la aceeasi mana, stanga. Se pare totusi ca zvonurile sunt false: Bogdan Vladau nu va fi concurent MPFM5.

Anunt important! Toate zvonurile cu care am venit in acest articol, raman momentan la stadiul de zvonuri, pana cand ele vor fi confirmate. Pana atunci, nu le prezint ca si stiri, ci doar ca si niste barfe venite pe de internet.

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “O parte din concurentii noului sezon – MPFM5?”

  1. 3
    3counted Says:

    1generally…

  2. 2
    Admin Says:

    Greseala mea, merci de atentionare! :D

  3. 1
    Denisa Says:

    Raluca, ai postat fotografia lui Diego al Cigakla sub numele de Eugen :) )))

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free