Telespectatorii tot mai nemultumiti de emisiunea Mireasa pentru fiul meu


suparare

In urma sezonului 4 Mireasa pentru fiul meu, telespectatorii s-au aratat tot mai nemultumiti de emisiuni si de subiectele abordate chiar in ultima saptamana a sezonului, cand toata lumea s-ar fi asteptat sa vada mai multe lucruri frumoase decat urate, asa cum au fost aratate la TV.

Iata doar cateva dintre nemultumirile celor care au urmarit cu drag emisiunea matrimoniala:

  • “Eu nu inteleg de ce nu ne arata realizarile acestei emisiuni! Aceasta emisiune este un show matrimonial cu un scop, oare care ar putea fi scopul ? Sunt multe cupluri formate in sezoanele trecute dar si in cel actual. Chiar daca multe din persoanele ce au trecut pe aici nu au reusit sa stea pana in finala, important e realizarea obiectivului emisiunii. Familii fericite, ce au rezistat si rezista pana in ziua de astazi, cu copii sau fara sunt impreuna, este un rezultat ca tot ce se intampla acolo este legat de soarta,de viata, de sentimente, de realitate. De la un timp stam si privim acest circ de doi bani ce are loc intr-un show cu un asemenea nume, teroretic da, practic nimic nu e ceea ce pare. Farmecul este pierdut de mult, ar trebui promovata dragostea, cuplurile formate ani si ani de cand exista acest format, dar, se pare ca altceva este cautat acum, prostia, scandalul, mediul de mahala sa poata manca altii de pe urma acestor oameni. Frumos, nu ? Nimic nu mai este ce a fost odata….”
  • “Deci concurentii au dreptu doar de a respecta contracutul , dar ei sunt respectati la randu lor ? Dragi producatori si cei din staful acestei emisiuni tot aud placa ,, concurentii sunt egali cu aceleasi drepturi depline ‘’ ha ha pe bune ? Unde sunt aceleasi drepturi , atunci cand concurenta Andrada i-a dat cafteala lui Radu a fost pedepsita sa faca curatenie in casa baietilor si nu a mers la activitate , cand 4 concurenti se stiu ei care au incalcat regula la acel concurs cu intrebari referitoare la potrivirea partenerilor pedeapsa lor a fost sa mearga la piscina ? De ce nu li s-a mai dat pedeapsa , a da trebuie sa ai pile la primar si sa fii vecina cu stafu ca sa nu primesti pedepse , sa se ascunda multe materiale negative care noi prostii le vedem pe Aplay dar nu suntem luati in seama . De ce Petru a trebuit sa paraseasca tara ca sa plateasca pt ca a fost descalificat si de ce Radu a fost chemat in emisiune cica sa I se dea acordu de catre ceilalti concurenti pt a nu plati sa munceasca in folosul comunitatii, intrebarea mea este unde e folosul comunitatii la voi in televiziune sa faca din emisune un circ barbar , mai spune moderatoarea ca sunt copiii la tv si nu e frumos ce aude , dar cine are mai mare vina cei care scot numai prostii pe gura sau cei care I lasa sa faca asa ceva pt reiting ? De ce nu li se inchid lavalierele atunci cand jignesc , de ce nu li se da voie tuturor sa-si spuna punctu de vedere , de ce nu sunt lasati cei implicati prin telefon sa vorbeasca ,de ce suntem nevoiti noi telespectatorii sa vedem astfel de specimene la tv ? Daca Radu care tine emisiunile doar prin jigniri aduse la adresa celorlalti v-ar jigni pe dv dragi producatori , moderatoare si restul stafului ati sta cu mainile in san si nu ati lua masuri asa cum ati procedat cand au fost cei 5 in emisiune si acum I amenintati cu contractu ? Halal credibilitate sa mai avem in emisiunea dv .
  • “Felicitari , Andrada ,Cristi , Danut , Catalina si Nicu ca ati luat decizia de a numai participa la Circul Mireasa Pt Fiul Meu unde isi bat pur si simplu joc de voi .”
  • “Un mare like pentru Danut. .. poate nu l am suportat eu, dar a zis un mare adevăr !”
  • “Facand o socoteala: A FOST UN SEZON DE RAHAT!”
  • “Danut s.a dus mama cu hotelul…Andrada la revedere bani Cristi cred ca dai masina inapoi ..Nicolaie Catalina salutare luna de miere si uite asa motive de luat premii si bani inapoi…bravo mpfm !”
  • “Da Mirelo ..ai fost foare civilizata ..mai ales cu Danut ! ! ! Foarte bine ca va dau ignore concurentii cei mai tocati din sezonul asta … Nu am inteles EC . MC . TI si mai ales Simonela unde sunt ? Iti tineti in standby si acum ? Au obosit sa asiste la emisiune ? Noroc cu cei 5 mentionati de tine (Danut , Ada si Cristi , Nicolae si Catalina )dar si cu concurentii vechi ca altfel nu se uita nici draq la retrospectiva voastra de saptamana asta ! ! ! Apropo ..si dromadera v.a refuzat invitatiile in emisiune dar mai ales in gala”
  • “STIMATE STAFF ! e numai o formula de adresare ca v-ati pierdut din stima cu care va mandreati odata! cat de josnici puteti fi si cat de mult puteti cobori in mocirla si promiscuitate….sa aduceti in emisiuni un tip Radu,care nu stie ce-i respectul de sine dar de altii nici atat si pt a va satisface nevoia voastra de razbunare pt un alt om,Ada,l-ati folosit pe acest personaj grotesc si de moravuri usoare,pt ce? ca sa dati un exemplu frumos tinerelor vlastare ca asa se poate avea un parcurs in viata de prostitutie si de calcarea demnitatii semenilor tai….denigrandu-i”
  • “Staffut, rusinica, nu te dezminti pana in ultima clipa! Cu ce tupeu fluturi un contract pe care tu nu il respecti? Respecta concurentii si privitorii si apoi sa ai pretentii! Concurentii si privitorii sunt elementele de baza ale acestui show si tu iti bati joc de ei. Fii transparent, asuma-ti un regulament clar, concis, comunica-l de la inceput, aplica-l la fel pentru toata lumea si apoi sa ai pretentii! Lasa ipocrizia, macar aparent lasa impresia ca esti impartial! Fii istet, minte-ne frumos, nu ne lua de fraieri! Promoveaza ceea ce trebuie!”
  • “Către stafful emisiunii MPFM: Chiar nu vă este jenă de ceea ce a ajuns această emisiune foarte iubită cândva? Chiar nu vă e jenă să aduceţi în platou o persoană (ca să fiu elegantă!) cum este acest Radu, care de fapt trebuia descalificat şi nu trebuia să mai apară în veci la MPFM? Nu vă e jenă de tot ce spune şi tot ce face acest individ pe care mai străluceşte încă marca MPFM?”

Ce parere aveti de aceste reactii revoltatoare la adresa emisiunii?

Articol realizat de Raluca



9 comentarii la “Telespectatorii tot mai nemultumiti de emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

  1. 9
    2chimera Says:

    2bandage…

  2. 8
    Paula Says:

    Pentru cei ce vor sa afle parerea mea despre mpfm4,
    1. Concurentii au fost slab pregatiti din toate punctle de vedere, moral-presuri fara scrupule, intelectual- agramati, singurele carti citite de ei, cartile de joc.
    2. Competitia a avut regulament aplicat preferential.
    3. Casa mpfm4 emana un mios urat, atat la propriu cat si la figurat, elementul reprezentativ al acestei editii a fost “gandacul”, da, cel cu haine si cel ce asteapta pe covor zile mai bune.
    4. Subiectele atat din emisiune cat si pe antena play au fost slabe, indoielnice.
    5. Finalistii au fost alesi de staf, nu de public.
    6. Concurentii au nevoie si de hrana intelectuala, discutii ce harnesc material cnusie…….

  3. 7
    Adriana Says:

    Am obosit
    pamflet

    Haly_Baba, ti-am scris demult
    Asa, cum eu m-am priceput,
    In versuri strambe si rimate
    Ca tu ma superi, maiestate !

    La curtea ta s-au intamplat,
    Mai multe dar cu-adevarat,
    Regulamentul s-a incalcat,
    Si-n loc sa critici, sa educi,
    Sa-i iei papucii si trabucul,
    Tu rege l-ai incoronat,
    Si-ai spus ca el nu-i eunucul
    Ba, drept dovada a demonstrat
    Luptandu-se cu kinga-n pat !

    Si daca am trimis mesaj
    La curtea ta, o padisah
    L-a luat vantul, si-n garaj
    Ascuns e sub tabla de sah !

    Am si votat adeseori,
    Chiar de nu fost- am o fanica,
    Dar votul meu s-a dus in nori,
    Eu m-am ales cu mai nimic..a !

    Vezi, suntem multi nemultumiti
    Si..vom viziona ” .as . ierbinti,”
    Ca doar acolo ca si aici
    Gasim si circ si agramici ,
    Ba chiar gasim si pitipoance
    Cu n varice si cu toace !

    Haly_Baba, nu-mi spune : Ba
    Caci eu stiu ca a fost asa !
    ” Si este fix…problema ta”
    Citind pe fina…. Ionela !

  4. 6
    Adriana Says:

    Felicitari d-na Marieta Marin, ai spus lucrurilor pe nume ! Mi-as dori sa-l citeasca cei din staff … insa ii doare-n basca de noi, telespectatorii ! Nu cred in nicio schimbare in aceasta emisiune si nici ca vor veni concurentii pe care ni-i dorim sa-i vedem pe sticla.

  5. 5
    Irina Says:

    Emisiunea a devenit o mizerie…nu se mai respecta nimic…se ridica la rang de virtute prostia, impostura si incultura..numai de dragul de a face rating. Oare tara asta este plina numai de pitipoance si cocalari, de personaje needucate si mahalagioaice?!?! Producatorii show-lui ar trebui sa ia masuri drastice si sa se respecte regulamentul de la inceput, nu sa se faca reguli peste reguli pe parcurs functie de interesele unora sau altora. Un mare dislike si pentru prezentatoare care de multe ori a depasit bunul simt fata de unii din concurenti. Nu a aratat decat ca este inca o mahalagioaica in plus pe post de moderator.

  6. 4
    ioana Says:

    Perfect adevarat…a devenit o emisiune penibila ..pt unii muma iar pt alti ciuma.”

  7. 3
    Adriana Says:

    De acord ! Felicitari Raluca pentru articol.

  8. 2
    ana Says:

    Foarte bun.interesant SI corect comentariu SI sper Sa FI fist adresat stafului direct PE pagina oficiala..
    Sa vedem rosesc.au ceva de zis ?

  9. 1
    Marieta Marin Says:

    PESTELE, DE LA CAP SE-NPUTE

    STAFULE !Schimba macazul, ca te duci in prapastie.
    - Pune la punct un contract real si viabil, pe care sa-l respecti ca pe Coran. Nu schimbati regulile, din mersul trenului, cand va deranjeaza o musca, noaptea aveti un cosmar sau insomnie.
    - Cauta concurenti macar de un nivel mediu, cu care poti purta o conversatie argumentata si logica. Suntem satui de agramati, abacalaureati, cazuri sociale, scandal, circ si cersetori pe la camerele de luat vederi. Nu mai vrem necuvantatoare, care scot doar onomatopee si slugarnici, la cei clasati mai bine, prin votul telespectatorilor.
    Suntem satui de Columbence.
    - Nu mai primiti baieti singuri, neansotiti de mame, ca va pierdeti obiectul muncii,
    - Respectati opinia telespectatorilor, exprimata prin vot, ca datorita lor sunteti pe sticla si aveti un loc de munca.
    - Nu mai permiteti interventia fanilor in platou, de la inceputul sezonului. Sustinatorii sa fie chemati doar in ultimele 2 luni dinaintea finalei.
    - Reluati obiceiul telefoanelor in direct, dar nu pe alese, cum faceati inainte.
    - Datile jocuri si teme de discutie, sa nu se plictiseasca. Sa ne demonstreze ca sunt veniti pentru casatorie nu pentru castiguri nemuncite sau pentru afirmare.
    - Sanctionatii drastic pe cei ce nu respecta un limbaj adecvat, la o ora de maxima audienta, ca altfel va treziti ca sunteti oblgati sa va tineti emisiunile dupa ora 00.00
    - Nu mai intrati cu bocancii in viata concurentilor si a famililor acestora, ca o sa fiti nevoiti sa va aduceti concurenti din Biafra.
    - Respectati ca sa fiti respectati.
    MIRELA B.V.
    Am citit declaratia ta, dupa finala sezonului si m a luat cu fiori pe sira spinarii.
    TIGANUL CAND A AJUNS IMPARAT, INTAI PE TAC-SU L-A SPANZURAT
    Mai fata draga, esti in acest post pentru ca ai semnat un contract cu “Marea Poarta”, pe care moderatoare de cariera au refuzat sa-l semneze.
    Iar i-ai demonstrat lui Baiazid, ca romanul se duce cu caciula-n mana si se-nchina la papucul eunucului. Ai scazut nivelul si targhetul acestei emisiuni. Ereai un neica nimeni, de care nimeni nu auzise ( cu exceptia familiei si prietenilor), nimeni nu te stia de cantareata ( ai facut reclama prin emisiune, tie si tarafului tau), iar acum ai pretentii de mare Diva.
    Premiile pe care le-ai castigat sunt nemeritate si tu stii asta.
    Ma bucur pentru potentialii clienti, care te-ar fi angajat ca avocat. Sigur ar fi pierdut procesele, dupa felul cum te exprimi si moderezi aceasta emisiune.
    ROG PE CEI CARE-I DERANJEAZA POSTAREA, S-O OCOLEASCA.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free