MPFM4 a ajuns la final. Cine ramane in tabloul Marii Finale?


marea-finala-mpfm4Pentru concurentii sezonului 4 Mireasa pentru fiul meu astazi a fost ultima lor zi in competitie, caci ei si-au luat adio de la casa care i-a gazduit timp de un 1 de zile si au pornit spre hotel, unde vor mai sta timp de o saptamana.

Maine, cei opt concurenti ramasi in competitie se vor lupta pentru un loc in Marea Finala. Cine va castiga si cine va fi invins? Vor fi Ionela si Teodor eliminati in Marea Finala sau vor primi si ei o parte din Marele Premiu? Va fi Danut finalist sau Simona va fi cea care va ramane in tabloul final?

Ce cuplu va iesi invingator in sezonul cu numarul 4: Elly si Cristian sau Marian si Cristiana? Deznodamantul il vom afla curand.

De la ora 17:00 veti descoperi cum se pregatesc viitorii miri pentru marele eveniment. Cu toate acestea dezvaluirile va vor tine si maine cu sufletul la gura.

De la ora 20.30 incepe nunta MPFM4!

De luni, concurentii acestei editii impreuna cu fostii vor face reprospectiva competitiei si vor veni cu dezvaluiri despre intamplarile petrecute in Casa Mireasa pentru fiul meu, urmand ca pe 4 septembrie sa ne luam adio “definitiv” de la ei si sa-i primim din 5 septembrie pe noii concurenti MPFM5. Le vom cunoaste viata, le vom privi povestea de dragoste si vom empatiza sau nu cu ei si trairile lor.

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free