Carmen, pusa la zid de o fosta sustinatoare a ei


carmen-criticata-de-o-sustinatoare-mpfm4Afla ce critici i-au fost aduse concurentei.

Scurt rezumat:

Intr-un moment de sinceritate, Cristi recunoscut: “Sunt flacau”! Iubita lui, Andrada, nu a parut deranjata si a explicat in emisiune de ce pană in acest moment, desi ambii au parasit competitia de cateva zile, nu s-a intamplat nimic intre ei.

In urma propunerii lansate de emisiune, de a se casatori in Marea Finala, Andrada a acceptat, insa iubitul ei, Cristi, a refuzat vehement ideea de a-i fi sot. Priviti aici care sunt motivele refuzului fostului concurent “Mireasa pentru fiul meu”!

Andrada: ”Cristi are o alta viziune despre casatorie, fata de mine”

Baietii au fost pusi sa gateasca in emisiune.

Fostul cuplu Carmen – Danut naste continue controverse. Doua sustinatoare ale celor doi au venit cu pareri controversate in ceea ce priveste finalul relatiei lor, ceea ce a dus la o reactie necontrolata din partea lui Carmen.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

2 comentarii la “Carmen, pusa la zid de o fosta sustinatoare a ei”

  1. 2
    Marina Ionescu Says:

    Danut nu este maturizat pentru varsta lui!foarte urat ca a lovit in fosta iubita…acesta denota ca nu a …avut sentimente niciodata…ce facea era tetru de proasta speta…pentru competitie…urat!

  2. 1
    Mariana Mangalia Says:

    Pe sustinatori,nu-i obliga nimeni,sa-si bage banii in concurenti,o fac ei,de ce?Nu pricep,dar sigur au un castig si ei,sa bagi atata banet in ei,aiurea,nu sunt nici milogi,nici bolnavi si nici vreo mare somitate,care sa merite,banii! Ceva se intampla!!!
    Este normal,cand cineva care nu are nicio treaba cu tine,nu te cunoaste si care baga atata banet in tine,ca vrea sa joci,cum vrea el,nu,scazi si in voturi si unii sunt in stare sa-ti ceara cadourile(vezi,anul trecut,Oana),sa te fereasca,Dumnezeu,parca daca-ti place un concurent,nu poti sa-l votezi,in cele doua moduri,de ce sa bagi atatia bani in ei?!!!Care sunt interesele,ascunse,sa nu-mi spuna mie,ca sunt oameni,ii iubesc de numai pot,mai mult ca cei de acsa etc.etc.,aici sunt niste interese,sigur!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free