Andrada si Cristi au primit o propunere incredibila din partea emisiunii


andrada-si-cristi-mpfm4-propunere-mireasa-pentru-fiul-meuAfla despre ce e vorba si ce au raspuns fostii concurenti.

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa petrecerea burlacilor, fetele de la ”Mireasa pentru fiul meu” au facut ordine in Casa Baietilor.

Baietii de la ”Mireasa pentru fiul meu” s-au ferit cat au putut de mult de fetele invitate la petrecerea burlacilor. S-au inchis in camere si au inventat tot felul de scuze, totul doar pentru a scapa de invitatele puse pe distractie.

Doamna Andreea refuza in continuare sa-l accepte pe Cristian. Mama lui Elly i-a reprosat lui Cristian, iubitul fiicei ei, ca a fumat din aceeasi țigara cu una dintre domnisoarele invitate la petrecerea burlacilor.

Invitat la ”Mireasa pentru fiul meu”, Cristi, fost concurent, a afirmat ca o iubeste pe Andrada si ca isi doreste in continuare o relatie cu ea.

Inainte de a parasi definitiv competitia, dupa ce a fost eliminata, Andrada a dat un interviu care i-a uimit pe toti concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu”.

Andrada: ”Nu las absolut niciun prieten in casa, ci doar colegi de competitie!”

Andrada si Cristi au primit o propunere incredibila din partea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”: sa se casatoreasca in Marea Finala! Fosta concurenta a afirmat ca are sentimente pentru Cristi si ca ar dori sa imbrace rochia de mireasa, insa iubitul ei este de alta parere, deoarece el a refuzat propunerea de a se casatori cu Andrada in Marea Finala.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 10 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free