Andrada a fost eliminata din competitie


andrada-eliminata-din-competitia-mpfm4

Afla de ce si cine au fost protejatii de saptamana aceasta.

Scurt rezumat al emisiunii:

Cu 21 de zile inainte de nunta, Elly si Cristian sunt in pragul despartirii! Elly: “Cristian da intotdeauna vina pe mine pentru disputele dintre noi!”

In ciuda opozitiei aprige a propriei mame, Elly vrea sa se marite cu Cristian!

Afirmatiile facute de Carmen(“Ionela si Simona au devenit slugile lui Elly pentru a nu fi eliminate!”) au indignat-o peste masura pe Elly! Carmen le-a acuzat pe Ionela si Simona ca le fac pe plac celor mai votati concurenti pentru a ajunge in Marea Finala!

Danut: “Mirajul Marii Finale le-a luat mintile concurentilor!”, “Nimeni nu are dreptate in acest conflict, fiecare se crede Dumnezeu!”

Simona: “Carmen ar fi facut orice pentru a ajunge in Marea Finala!”

Andrada (9 nominalizari) si Simona (1 nominalizare) au fost la un pas de eliminare, dar desi Simona se afla pe ultimul loc, aventura Andradei in competitie s-a incheiat cu doar trei saptamani inainte de Marea Finala, deoarece nu s-a aflat printre fetele protejate! In urma nominalizarilor concurentilor si a voturilor telespectatorilor, Andrada a fost eliminata din competitie!

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Mireasa pentru fiul meu din 9 august 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free