Carmen s-a hotarat sa vorbeasca si si-a spus parerea despre concurenti


carmen-mpfm4-hotarata-sa-vorbeasca

Desi isi doreste cu ardoare sa ajunga in Marea Finala, Carmen este convinsa ca ea va fi urmatoarea tinta a nominalizarilor. In urma strategiei sale de a o elimina pe Ionela, Carmen si-a atras antipatia celorlalti concurenti, care au numit-o falsa. Chiar daca si-a dorit sa-l aiba aliat pe Danut, in planul ei de a accede in Marea Finala, el nu i-a facut jocul si a nominalizat altfel decat se astepta ea.

Carmen a fost acuzata ca a format un cuplu cu Danut pentru a ajunge in Marea Finala, desi stia ca acesta nu a placut-o. Apropierea lui Carmen de Andrada a fost deasemenea dur criticata.

Vazandu-se incoltita de ceilalti concurenti, Carmen s-a hotarat sa vorbeasca si sa spuna ce parere are despre fiecare. Carmen le-a numit slugile lui Elly si ale lui Cristian pe Ionela si pe Simona.

Scurt rezumat al emisiunii:

Intre Cristiana si Marian au fost clipe tensionate care au pus-o la pamant pe concurenta.

Cristiana a fost doborata de tensiunile din relatia cu Marian!

Marian, logodnicul Cristianei, nu intelege ce se intampla cu iubita lui si sustine ca nu i-a dat niciodata vreun motiv sa ajunga in aceasta stare. Concurenta a inceput sa se agite si sa tipe in timp ce fetele din casa incercau sa o linisteasca. Pana la urma, Cristiana a fost transportata la spital.

Imagini de groaza in casa de la “Mireasa pentru fiul meu”, dupa ce Cristiana a ajuns direct la spital in urma unui atac de panica.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 5 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Carmen s-a hotarat sa vorbeasca si si-a spus parerea despre concurenti”

  1. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Poate Carmen a spus niste adevaruri de ceilalti,insa nu a fost frumos sa le faca servitoare pe cele care odata i-au facut mancare ei si au servit-o de multe ori si la pat cu dulciuri.Macar din respect,din educatia primita,nu trebuia sa aminteasca aceste lucruri.Toti au strategii,dar si ea a avut atatea strategii de-a reusit sa reziste pana acum in casa.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free