Planul lui Carmen de a o elimina pe Ionela, i-a atras concurentei antipatii din partea celorlalti


carmen-mpfm4-plan-eliminare-ionela

Credeti ca planul lui Carmen de a o elimina pe Ionela, se va intoarce impotriva ei?

Scurt rezumat al emisiunii:

La finala saptamanii trecute, Cristi a parasit competitia! Cristi si-a luat la revedere de la iubita si concurenti cu lacrimi în ochi!

Printr-un mesaj secret, Carmen i-a sugerat lui Danut sa o nominalizeze pe Ionela, dar Danut a propus-o pe Simona. Desi a spus ca si ea o va nominaliza pe Ionela, Carmen l-a propus pe Cristian, pe motiv ca e protejat si nu vrea sa dea in cupluri. Intrebata de ce nu a mai numit-o pe Ionela, Carmen a spus: “Daca as fi ales prima, as fi nominalizat-o pe Ionela!”

Carmen: “Ionela s-a apropiat de mine pentru ca tinea sa se alieze cu cineva!”

Carmen: “Aici toti sunt pe interes!”

Ionela a fost foarte dezamagita de strategia lui Carmen: “Carmen este cu doua fete!”

Nu doar Ionela s-a simtit deranjata de planul lui Carmen. Mai multi concurenti au fost revoltati. Cristian: “Carmen s-a impacat cu Danut pentru a castiga masina!”

Afirmatia lui Carmen, conform careia nu a avut prieteni in competitie, a deranjat-o enorm si pe Simona, care a spus: “Carmen nu mai exista pentru mine!”

Apropierea lui Carmen de Andrada a starnit repulsie fata de Carmen. Simona: “Carmen a spus despre Andrada ca se da prea inteligenta si ca nu-i nimic de capul ei!”

Pe parcursul competitiei, Danut si Nicolae au avut numeroase conflicte, iar ranchiuna continua sa fie prezenta! Danut, despre doamna Maria si Nicolae: “Doi circari! Au venit in competitie ca sa faca circ!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 3 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free