Cristi a fost eliminat sambata din competitie. Care a fost strategia concurentilor?


cristi-eliminat-din-competitia-mpfm4

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii au facut nominalizari. Cristi a primit cele mai multe nominalizari. Cu toate ca se afla in pericol de eliminare, Cristi a fost tot timpul vesel si binedispus, dandu-i de gandit Andradei.

Raymond si Constantina formeaza unul din cele mai indragite cupluri din istoria emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Ei au fost la preselectiile pentru noul sezon si au facut inscrieri pentru viitorii concurenti. Cei doi au plecat invingatori si cu marele premiu acasa, in sezonul 3 al emisiunii, iar de atunci si pana acum le merge din ce in ce mai bine.

Catalina si Nicolae s-au revazut dupa o saptamana in care au stat departe unul de altul. Cristi a dezvaluit ca, impreuna cu doamna Maria, a planuit sa evite plecarea Catalinei si sa o elimine pe Ionela!

Catalina si Nicolae au primit entuziasmati propunerea organizatorilor emisiunii de a se casatori la finalul competitiei. Astfel, cei doi fosti concurenti isi vor uni destinele in Marea Finala!

Andrada si Cristi s-au aflat in pericol de eliminare. In urma nominalizarilor primite de la concurenti si a voturilor telespectatorilor, Cristi a fost eliminat din competitie!

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu din 1 august 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free