Andrada se simte tradata de doamna Maria


andrada-mpfm4-se-simte-tradata-de-doamna-mariaAfla ce parere are Radu despre toata situatia creata.

Scurt rezumat al emisiunii:

Marea finala ii pune pe cei din casă in garda! Toti concurentii se opun dorintei doamnei Maria ca iubita fiului ei, Catalina, sa reintre in competitie!

Doamna Maria a fost acuzata ca a incercat sa orchestreze eliminarea Andradei si a lui Cristi din competitie pentru a o ajuta pe Catalina sa ramana in casa!

Andrada s-a simtit tradata de incercarile doamnei Maria de a o pastra pe Catalina in competitie cu orice pret! Andrada, cu ochii in lacrimi: “Doamna Maria a facut tot timpul diferente intre concurentii noi si cei vechi!”

Andrada si Ionela au avut o disputa apriga, in timp ce toata lumea astepta cu sufletul la gura sa afle castigatorul masinii!

Radu, fostul iubit al Andradei, a intervenit telefonic in direct la “Mireasa pentru fiul meu” si a criticat-o dur pe concurenta pentru atitudinea ei din competitie!  Radu despre Andrada: “E o ipocrita! Mereu se victimizeaza!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 29 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free