Cristian si Elly, dragoste sau interes?


elly-cristian-mpfm4-dragoste-interes

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa ce a reusit sa devina proprietarul masinii, Cristi a fost intens criticat de mama lui Radu. Intr-un interviu acordat pentru emisiune, ea a marturisit ca acesta a profitat de prietenia cu fiul ei si a format un cuplu cu Andrada, ca sa obtina cat mai multe castiguri.

Au avut o relatie tensionata pe parcursul emisiunii, iar acum, dupa ce mama lui a intervenit, Radu s-a vazut nevoit sa faca niste afirmatii. Deranjat de faptul ca este adus in discutie de Andrada si Cristi, acesta le-a transmis sa-l lase in pace, pentru ca are viata lui in afara competitiei si nu vrea sa traiasca in trecut.

Radu, reactie furtunoasa la adresa Andradei: “Nu vreau sa mai aud de ea!”

La inceputul saptamanii, Elly a mers la cumparaturi, iar acolo a fost intampinata de mama ei, care i-a dat mai multe sfaturi. Pe langă faptul ca a criticat relatia pe care o are cu Cristian, mama acesteia i-a recomandat sa se apare in direct, ca sa nu mai fie sunata ea ori de cate ori este protagonista unui moment…spumos.

A mai ramas putin timp pana la Marea Finala, dar neintelegerile dintre Elly si Cristian par sa se inteteasca. De aceasta data, cei doi s-au certat dupa ce el si-a exprimat dorinta de a pleca in casa baietilor, iar Elly l-a retinut.

A sustinut ca a venit sa-i fie aproape fiicei sale, insa in urma neintelegerilor, Catalina si doamna Angela s-au certat crunt, iar totul a culminat cu plecarea acesteia din casa. Acum, insa, cand lucrurile s-au linistit, doamna Maria si-a exprimat regretul pentru situatia creata si a spus ca mama acesteia a facut-o pe Catalina de rusine.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 24 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free