Catalina, blamata pentru comportamentul afisat fata de mama ei


catalina-mpfm4-si-a-ranit-mama

Cine credeti ca a gresit mai mult in relatia mama – fiica?

Scurt rezumat al emisiunii:

A reusit sa castige masina, insa acest lucru nu i-a adus destula fericire lui Cristi. Astazi, concurentul s-a aratat revoltat de faptul ca Marian s-a folosit de fel si fel de trucuri pentru a ramane in cursa pentru masina. Mai mult decat atat, faptul ca l-a impins pentru a-si recapata locul in cerc l-a enervat pe acesta.

Nu a reusit sa-si gaseasca marea dragoste, iar acum isi doreste cu ardoare sa plece acasa. Andrada a izbucnit in lacrimi, in direct, cand a aflat ca Ana, fosta concurenta, se afla la Timisoara. Coplesita de emotii, ea si-a exprimat dorul de casa, dar si de Ana.

Lucrurile dintre Catalina si mama ei, doamna Angela, au degenerat zilele trecute. Dezamagita de faptul ca fiica ei se lasa influentata de Nicolae si de mama lui, doamna Angela a avut mai multe reactii de neconceput.

Discutiile dintre Catalina si mama ei au degenerat, iar in urma acestora, concurenta a rabufnit. Ea i-a spus doamnei Angela sa nu mai vorbeasca, pentru ca risca sa o bata. Mai mult decat atat, concurenta si-a renegat mama, spunandu-i: “De azi nu-mi mai esti mama!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 23 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free