Catalina, renegata de ambii parinti? Afla ce acuze i-a adus tatal ei


catalina-mpfm4-despre-tatal-ei

Ce parere aveti?

Scurt rezumat al emisiunii:

A fost eliminat din cursa pentru masina aproape instant, iar asta i-a starnit lui Danut o furie imensa. Dezamagit de acest lucru, el a acuzat-o pe Carmen ca nu i-a fost alaturi si nu l-a sustinut, fapt ce a enervat-o la culme pe concurenta.

Ultimele minute petrecute in cerc au fost cruciale pentru Cristi si Marian, dar Danut a fost aproape de ei si le-a oferit sfaturi care mai de care mai inedite. Astfel, el le-a spus celor doi ca au reusit sa stea atat de mult datorita persoanelor care le-au fost alaturi.

Sfarsitul saptamanii trecute a adus numeroase discutii aprinse intre Elly si Cristian. Dezamagit de faptul ca iubita lui nu a vrut sa lupte pentru o noapte in afara competitiei, Cristian a rabufnit si nu a reusit sa se calmeze, in ciuda explicatiilor primite din partea lui Elly.

O prezenta controversata in competitie, Catalina a fost acuzata chiar de tatal ei ca nu isi doreste o relatie de iubire cu Nicolae, ci urmareste castigurile financiare. De cealalta parte, insa, Catalina a negat totul si a spus ca timp de 17 ani tatal nu i-a fost alaturi, asa ca vrea sa stea departe de el.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 21 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Catalina, renegata de ambii parinti? Afla ce acuze i-a adus tatal ei”

  1. 1
    Mariuca Says:

    Doamne ajuta, tuturor! Catalina nu este capabila momentan sa aiba o relatie serioasa. Nu poti trai cu tipete si jigniri in fiecare zi. Nici Nicolae nu are un caracter frumos, insa ar regreta profund daca ar pleca din aceasta emisiune insurat cu Catalina. Imi doresc sa ia legatura fratele lui cu el si sa il roage pe Nicolae sa aiba rabdare sa o cunoasca mai bine pe Catalina, afara, dupa emisiune.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free