Radu a facut dezvaluiri surpriza la Star Matinal! Se mai gandeste la Andrada?


radu-mpfm4-la-star-matinalAfla in continuare:

Radu, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 4, a fost invitat in aceasta dimineata la Star Matinal, unde a facut dezvaluiri surpriza despre competitie, despre planurile lui de viitor, dar si despre relatia pe care a avut-o cu Andrada.

Radu s-a mutat in Bucuresti de putin timp si se declara foarte fericit. Fostul concurent nu regreta nicio clipa decizia de a parasi competitia, dupa ce s-a deschis poarta casei Mireasa pentru fiul meu.

In momentul in care a fost intrebat despre sentimentele lui pentru Andrada, Radu a marturisit: “Nu au fost sentimente, decat o atractie la inceput!”

Radu este convins ca dupa terminarea competitie nu va fi cautat de Andrada.

Fostul concurent nu-l mai considera prieten pe Cristi, actualul iubit al Andradei, ci a spus ca cel mai bun prieten ii este doar Petru.

Radu isi doreste o femeie matura langa el, cu un aspect fizic placut. Ganduri de casatorie are doar pe la varsta de 30 de ani.

Radu isi doreste sa lucreze ca si barman, iar pe viitor vrea sa participe la un nou show, gen “Insula iubirii”, dar doar in calitate de ispita.

Iata un video cu aparitia lui Radu la Antena Stars:

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free