Li s-au pus piedici lui Cristi si lui Marian in ultima proba pentru masina?


eliminare-cristi-si-marian-mpfm4

Scurt rezumat al emisiunii:

Intentionat sau nu, Catalina a distrus inelul de logodna primit de la Nicolae, iar acest lucru l-a distrus pe iubitul ei. Acesta a rabufnit astazi, in direct, spunand ca nu mai este interesat de o relatie cu ea decat afara. De asemenea, mama acestuia sustine vehement ca doamna Angela isi doreste ca fiica ei sa nu fie cu Nicolae.

Au avut sansa de a castiga o cina in afara tarii, iar Carmen si Danut au facut orice pentru a fi siguri ca vor castiga…premiul. Mai exact, cei doi si-au facut o strategie excelenta, iar asta le-a adus niste puncte bune.

A parasit cursa pentru masina din neatentie, insa eliminarea lui Danut a adus bucurie pe chipurile concurentilor. Cea care s-a bucurat enorm a fost Elly, care a considerat ca astfel iubitul ei a fost “razbunat.

Cursa pentru castigarea masinii i-a divizat pe concurenti, iar Andrada si Simona au fost acuzate ca au incercat sa-i saboteze pe Cristi si pe Marian, ca sa castige Elly.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 17 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Li s-au pus piedici lui Cristi si lui Marian in ultima proba pentru masina?”

  1. 1
    YOYO Says:

    Ia uite ce mutra de prost are,ea este o vuvuzela,o pupincurista, ne dispera cu tignalul ei…afaraaaaa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free