Un concurent se afla in pericol de eliminare


nominalizari-mpfm4

Afla despre cine este vorba si cine l-a propus spre eliminare.

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa plecarea din competitie, Radu a declarat ca o vrea pe Andrada! Cristi a fost pus in garda de dorinta exprimata de Radu de a se impaca cu Andrada!

Radu a revenit cu noi acuzatii: Andrada si Cristi se folosesc unul de celalalt pentru a rezista in competitie! Radu: “Cristi nu poate rezista in competitie fara Andrada!”

Concurentii au facut nominalizari.

Protejatii au fost: Cristian, Marian, Elly, Cristiana si Andrada. Ei nu au putut fi nominalizati.

Iata pe cine a numit fiecare: Catalina pe Simona, Teodor pe Catalina, Simona pe Catalina, Danut pe Catalina, Marian pe Catalina, Carmen pe Catalina, Cristi pe Teodor, Cristiana pe Catalina, Ionela pe Catalina, Nicolae si doamna Maria pe Teodor, Andrada pe Cristi si Cristian pe Catalina.

Catalina se afla in pericol de eliminare. Timp de o saptamana telespectatorii vor decide daca ea va ramane sau va pleca din competitie.

Ultima proba in cursa pentru masina a inceput si consta tot in anduranta la fel ca si anul trecut, insa regulile sunt altele.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 iulie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a, partea a V-a

Cum comentati cele intamplate?



Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free