Simona se teme de nominalizari


simona-mpfm4-se-teme-de-nominalizari

Odata cu plecarea lui Radu din competitie, Simona se teme tot mai mult de nominalizarile concurentilor.

Scurt rezumat al emisiunii:

Zilele trecute o parte dintre cuplurile din competitia iubirii au avut parte de o distractie pe cinste la Aqua Park, unde s-au bucurat din plin de iesirea din casa Mireasa pentru fiul meu.

La ultima aniversare de cuplu, Ionela a fost surprinsa intr-o ipostază indecenta, iar imaginile inedite au facut furori pe internet. La scurt timp, insa, mai multe sustinatoare i-au povestit, in timp ce se afla la cumparaturi, despre incident, iar aceasta a fost foarte afectata de situatia in care a fost pusa.

Nostalgia Andradei a starnit supararea lui Cristi, care s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca iubita lui se gandeste tot timpul la Radu. Mai mult de atat, cei doi au avut o discutie aprinsa pe această tema, căci concurentul isi doreste sa-i acorde atentia cuvenita.

Cu putin timp inainte de Finala Saptamanii, Simona s-a aratat ingrijorata de faptul ca va fi nominalizata de concurenti sa paraseasca emisiunea. De cealalta parte, Ionela a incercat sa o incurajeze spunandu-i ca nu are cum sa plece acasa din moment ce se afla in concurs de 10 luni.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free