Bunica lui Nicolae i-a adus acuzatii grave mamei Catalinei


bunica-lui-nicolae-mpfm4-crede-ca-angela-vrea-sa-l-desparta-de-catalinaAfla detalii in continuare.

Scurt rezumat al emisiunii:

La scurt timp dupa Finala Saptamanii, multi dintre concurenti s-au aratat deranjati de atitudinea lui Danut de a-l alege pe Marian, fapt ce a condus la eliminarea lui Cristian din cursa pentru masina. Chiar si asa, concurentul a spus ca lupta nu s-a incheiat, motiv pentru care isi va sustine iubita.

Finala Saptamanii trecute a adus discutii aprinse intre fete, care s-au certat pe tema alegerii rochiilor. In timp ce Catalina a vrut sa probeze mai multe creatii, Ionela a tinut sa-i aminteasca faptul ca are voie sa-si aleaga doar o piesa vestimentara, fapt ce a starnit discutii dure.

Nicolae si Catalina au o relatie tensionata, iar acest lucru se datoreaza, dupa spusele bunicii concurentului, doamnei Angela. In direct, in cadrul emisiunii de astazi, aceasta a lansat acuzatii dure la adresa mamei Catalinei spunand ca aceasta isi doreste ca cei doi tineri sa nu fie impreuna.

Soacra doamnei Maria, acuzatii dure: “Angela isi doreste ca Nicolae si Catalina sa se desparta!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 6 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free