Catalina si Nicolae in pragul despartirii? Afla care este motivul certurilor dintre cei doi si cine se opune relatiei


doamna-angela-vrea-sa-o-schimbe-pe-catalina-mpfm4

Cine si ce ar putea sa-i desparta pe Nicolae si Catalina? Afla din  emisiunea MPFM4 din 2 iulie ora 14, pe care o gasiti mai jos.

Scurt rezumat al emisiunii:

Vestea ca iubita lui a incercat sa-l împidice pe Nicolae sa sara gardul l-a lovit ca un trasnet pe Danut. Conflictele dintre el si Nicolae par interminabile, probabil de aici a aparut si reactia lui necontrolata.

Dupa fuga lui Nicolae, cea mai afectata a ramas mama lui, doamna Maria. Catalina a dezaprobat atitudinea acesteia, care a devenit extrem de irascibila si de aici a pornit o discutie in contradictoriu intre cele doua.

Catalina, despre doamna Maria: ”Nu este fericita cand ne vede pe mine si pe Nicolae impreuna!”

Cuplul Catalina si Nicolae este la marginea prapastiei. Marul discordiei dintre cei doi sunt mamele lor! In pauza de publicitate, Nicolae chiar  si-a amenintat mama si iubita: ”Daca nu va potoliti cu certurile, va bat!”

Doamna Angela, mama Catalinei, nu este multumita de comportamentul iubitului fiicei ei in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”. Cu jumatate de gura, ea il accepta ca ginere pe Nicolae, dar mai afirma si ca – ”va fi un ginere foarte rece fata de mine”.

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu”, a clacat! Cearta aprinsa dintre Nicolae, Catalina, doamna Angela si doamna Maria a determinat-o pe Mirela sa apeleze la un fluier, pentru a putea face ordine in platou.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 2 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free