Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 iulie 2015, ora 14


elly-ceruta-de-sotie-de-cristian-mpfm4

Vor face Elly si Cristian nunta in Marea Finala? Afla in continuare.

Scurt rezumat al emisiunii:

La sfarsitul saptamanii trecute, Elly si Cristian au avut o discutie tensionata, insa cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata. Intrebata ce vor face cand vor iesi, Elly a raspuns ca ea si Cristian vor fi impreuna, indiferent unde.

Elly si Cristian si-au sarbatorit iubirea in urma cu cateva zile, iar concurenta a avut parte de o surpriză inedita: iubitul ei a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat.

Danut si Nicolae nu au fost prieteni niciodata, insa relatia lor a avut de suferit dupa ce tatal concurentului a marturisit ca fiul lui a sarit gardul, din cauza presiunilor facute de acesta. De cealalta parte, insa, Nicolae sustine ca nu i-a cerut iertare pentru ca Danut sa nu-l elimine din competitie.

Cristiana si Marian au avut o discutie tensionata cand s-au luptat cu Elly si Cristian pentru city break, iar acum concurenta a facut o marturisire uimitoare cu privire la nunta lor. Cristiana a marturisit ca nu se teme de casatoria in sine, ci mai degraba de noaptea nuntii.

Dupa ce Catalina aproape a lesinat de suparare ca Nicolae a sarit gardul, concurentii s-au amuzat teribil pe seama gesturilor facute de ea. Ce au discutat acestia, aflati aici!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 1 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a si partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free