Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 30 iunie 2015, ora 14


andrada-si-cristi-mpfm4-s-au-despartit

Andrada nu-si poate da frau liber sentimentelor, iar Cristi a luat decizia de a lua o pauza de la relatia cu concurenta, pe care o anuntasera amandoi chiar in emisiunea de ieri.

Scurt rezumat al emisiunii:

La aproape trei saptamani de la formarea unui cuplu, Andrada si Cristi s-au despartit. Dupa ce i s-a reprosat ca e indiferenta, concurenta s-a suparat foarte tare, fapt ce a facut-o sa declare ca nu stie ce relatie exista intre ei.

Ieri au anuntat ca formează un cuplu, insa Andrada si Cristi nu sunt in culmea fericirii. Concurenta refuza sa dea frau liber sentimentelor, iar acest lucru il afecteaza pe Cristi, care este foarte trist din acest motiv.

Andrada: “Eu si Cristi nu vom mai avea o relatie!”

Chiar daca in ultima perioadă au fost mai apropiati si au admis ca exista o atractie intre ei, Radu si Simona au marturisit ca nu-si doresc o relatie, deoarece fiecare are alte asteptari.

Nazdraveniile lui Gilbert au starnit discutii aprinse intre concurenti. Marian si Cristiana au avut o mica cearta din cauza catelului. Marian s-a simtit deranjat de reprosurile Cristianei, despre care a spus ca incearca sa-l scoata vinovat in ochii celorlalti.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 30 iunie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free