Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 iunie 2015, ora 14


Radu-mpfm4-nu-l-suporta-pe-danut

Pareau ca se inteleg ca niste prieteni, dar acum au ajuns rivali. De ce credeti ca Radu nu-l mai suporta pe Danut?

Scurt rezumat al emisiunii:

A inceput razboilul nominalizarilor! Marea finala ”Mireasa pentru fiul meu” se apropie, iar rivalitatile intre concurenti se amplifica. Aliantele se pun la punct, iar dezamagirile vin pe banda rulanta. Andrada: ”Noi suntem mai multi si pleaca cine vrem noi!”

Radu a afirmat ca pur si simplu nu il mai suporta pe Danut. Discutia celor doi concurenti de la ”Mireasa pentru fiul meu” a continuat intr-un mod jignitor, Mirela Boureanu Vaida fiind nevoita sa intervina in discutia lor pentru a-i opri

Radu: “Nu vreau sa ma razbun pe Danut, ci pur si simplu nu il suport!”

Teama de a nu fi nominalizate la sfarsitul saptamanii a provocat scantei in casa Mireasa pentru fiul meu, caci Catalina si Ionela s-au certat foarte tare. Daca Ionela a marturisit ca stie mai multe lucruri ascunse despre trecutul concurentei, Catalina a negat vehement totul.

In urma discutiei aprinse dintre Catalina si Ionela s-a implicat si Andrada, care a afirmat ca iubita lui Teodor a starnit o cearta ca sa nu fie nominalizata.

Ultimele zile au fost deosebit de tensionate pentru Elly si Cristian, iar tot mai multe detalii ies la iveala. In timp ce concurenta i-a ascuns iubitului ei ca a vorbit cu verisoara ei, Cristian nu i-a spus ca isi doreste sa-si deschida un magazin online. Mai mult decat atat, acesta a marturisit ca este de parere ca doamna Andreea a sfatuit-o pe Elly sa inceapa o relatie cu el pentru ca era pe primul loc.

Cristian s-a gandit sa profite de popularitatea castigata in competitie si sa deschida un magazin online.

Cristian catre mama lui Elly: “Nu m-ati placut de la bun inceput!”

Cristian este convins ca mama lui Elly si-a impins fiica in bratele lui pentru ca se afla pe primul loc.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 iunie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free