Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 iunie 2015, ora 14


elly-mpfm4-a-recunoscut-ca-a-mintit

Elly a recunoscut ca a mintit sambata in Finala. Tatal lui Elly este de parere ca fiica lui se lasa manipulata de mama si verisoara ei.

Credeti ca iubitul lui Elly, Cristian, mai poate avea incredere in ea?

Scurt rezumat al emisiunii:

Tensiunea a atins cote maxime intre Catalina si Nicolae, care au avut o discutie aprinsa, dupa ce concurenta a acceptat un cadou din partea fostului iubit.

Au avut mai multe discutii aprinse, a izbucnit in lacrimi dezamagita de atitudinea iubitului ei, insa acum Catalina si Nicolae s-au impacat.
In direct, in emisiune, Nicolae i-a cerut iertare Catalinei si i-a daruit un buchet cu trandafiri.

Dupa ce telespectatorii au semnalat ca atunci cand a fost acasa, Elly s-a intalnit cu verisoara ei, concurenta a recunoscut ca a mintit. Ea a marturisit ca a sustinut ca nu s-a vazut cu verisoara ei, pentru ca i-a fost interzis acest lucru.

Sunt impreuna de opt luni, iar acum Cristian a aflat ca Elly l-a mintit. Desi intentiona sa se casatoreasca cu Elly, acum concurentul este circumspect si nu stie ce sa faca, pentru ca se teme sa nu aiba de suferit.

Discutiile au atins cote maxime dupa ce Elly a recunoscut ca a mintit. Tatal lui Elly este de parere ca fiica lui se lasa manipulata de mama si verisoara ei.

Iuliana, verisoara lui Elly, a dorit sa intervina telefonic pentru a lamuri lucrurile.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 15 iunie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free