Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 mai 2015, ora 14


marian-cristiana-se-tem-de-eliminare

Dupa ce au vazut ca nu se mai afla printre concurentii protejati, Marian si Cristiana si-au dorit sa plece din competitie. Ce parere aveti de acest lucru?

Scurt rezumat al emisiunii:

La sfarsitul saptamanii trecute, Catalina a fost nominalizata de numeroase persoane pentru a parasi competitia iubirii, insa a fost salvata de telespectatori. Acest lucru a starnit reactii vehemente, caci atat fetele, cat si baietii s-au aratat deranjati de faptul ca telespectatorii au votat-o in numar atat de mare. Concurentii se tem de ascensiunea in clasament a Catalinei si a lui Nicolae.

La scurt timp dupa ce a fost votata de telespectatori si a ocupat locul al doilea in clasament, Catalina si-a exprimat entuziasmul de a fi pe locul I, detronand-o astfel pe Elly. Acest lucru a starnit din nou discutii in casa, iar Marian s-a aratat dezamagit de concurs. Atat el, cat si Cristiana si-au dorit sa plece din competitie, dupa ce au aflat ca nu mai sunt printre concurentii protejati.

Sunt impreuna de aproape doua saptamani, insa Catalina si Nicolae au avut deja prima cearta. In urma cu doar cateva zile, cei doi au schimbat cateva cuvinte dure, dupa ce Catalina s-a aratat nemultumită de atitudinea iubitului ei.

Au mers la Targul Miresei de la Romexpo, unde au probat rochii si costume care mai de care mai chic, insa totul a avut un final neasteptat. Intrebati daca sunt pregatiti sa se casatoreasca, Elly si Cristian au spus ca nu, deoarece isi doresc sa vada cum va evolua relatia lor.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 26 mai 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 mai 2015, ora 14”

  1. 1
    Adriana Says:

    Epigrama

    “Vulpoiul” nostru e convins,
    Ca el este de neinvins!
    Eliminat, tu ne vei fi
    Dar egoist, aici ramai!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free