Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 2 mai 2015, ora 14 – partea I


laurica-mpfm4-2-nopti-cu-cristi-intr-un-apartament-de-lux

Afirmaţii controversate vor avea consecinţe imposibil de anticipat, iar cursa pentru maşină continuă cu noi confruntări crâncene!

Vor regreta concurenţii deciziile luate?

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii care lupta in cursa pentru masina, au avut parte de proba a III-a, in care au fost nevoiti sa umple cu apa un butoi. Drumul pana la butoi nu a fost lipsit insa de obstacole. Castigatorii acestei probe au fost de aceasta data membrii echipei Sageata Albastra. Scorul pana in acest moment este de 2-1 pentru Spartani.

Membrii echipei Spartanilor au jucat proba imunitatii, din care Roxana a iesit invingatoare si a primit imunitatea. Din pacate, ea a trebuit sa aleaga pe cineva care sa fie eliminat din echipa lor. Roxana a ales sa o elimine din cursa pentru castigarea masinii pe Laurica.

Concurentii au primit o noua provocare. Fetele se vor lupta pentru gasirea cheii de la apartamentul unde Carmen si Danut au petrecut o experienta de neuitat. Fata castigatoare va petrece 2 nopti alaturi de persoana draga lor in acel apartament si va primi si suma de 1000 lei pentru a o cheltui acolo.

Laurica a gasit cheia castigatoare. Concurenta a ales sa petreaca cele 2 nopti in apartamentul de lux cu Cristi.

La aceasta proba nu a participat Simona si Carmen.

Carmen nu a dorit sa participe din cauza lui Danut, care a fost suparat pe ea, pentru ca a mers la mare fara el.

Pe tot parcursul acestei ultime probe, Carmen a plans non-stop.

Carmen: “Danut imi aduce reprosuri in permanenta!”

Danut despre Carmen: “Pe ea o intereseaza mai mult competitia!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 2 mai 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free