Stire de ultima ora! Roxana a parasit competitia!


roxana-mpfm-sezonul-4-a-parasit-competitia

In urma cu cateva minute, Roxana a profitat de un moment de neatentie a staff-ului si a iesit pe poarta Casei Mireasa pentru fiul meu, refuzand sa mai intre.

Odata cu plecarea lui Andrei din competitie, Roxana si-a exprimat dorinta de a parasi si ea concursul si se pare ca astazi a reusit.

Voi reveni cu detalii despre cele intamplate.

UPDATE: Roxana a revenit in casa Mireasa pentru fiul meu

Ce parere aveti?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Stire de ultima ora! Roxana a parasit competitia!”

  1. 7
    anisoara Says:

    Oricum e f.greu sa stai acolo inchis si au mai aduso si pe Mantea sa-i faca cu capu.Aceasta se crede la emisiunile regizate la care a mai fost omitind ca aici e pe bune si acesti tineri au venit pt.ceva frumos nu sa fie terorizati psihic.Asta se intimpla de cind modereaza Mantea emisiunea.Le doresc tuturor concurentilor sa mai reziste,mai e putin pina se reintoarce d-na Mirele si sper ca lucrurile sa se schimbe in bine.

  2. 6
    dorina Says:

    Roxana a iesit pe poarta nu trebuie. Sa fie descalificata .lasati-o in pace!

  3. 5
    valeria Says:

    O sa ramaneti fara concurenti cat de curand.Cum e posibil ca un subiect sa dureze cateva zile bune si sa nu va ocupati si de ceilalti concurenti?Ii tineti in casa ca pe niste mobiliere,fara sa va pese ce gandesc,ce-i doare,ce probleme au.Unde si cand le mai aratati iubirea,momentele frumoase,trairile…Le trimite lumea mesaje de incurajare,habar nu mai aveti sa le mai cititi,isi serbeaza zilele,nu mai aratati nimic…Dati numai scandal si atat.RUSINE SA VA FIE!!!!!!!!!!!

  4. 4
    claudia Says:

    Parca su anebunit toti,asta ñu mai e emisiune sa se anchida si gata,ñu mai su un respect de nimeni concurenti ,rusine

  5. 3
    cristina Says:

    Indiferent de cate probleme ar exista in casa …nikiodata nu mas lasa pe mana dureri…intra.ti in casa…forta.ti un cuplu…iar mai tarziu sariti gardu …dumnezeu va mai intelege…..

  6. 2
    Drule Ana Says:

    Ma bucur pentru ea .Asa sa faca toti !! Este o competitie compromisa ,varza !!! Sa ne fie rusine ca acceptam ca niste turci sa ademeneasca niste tineri amarati si sa-i supuna la torturi de toate genurile ,pentru bani .

  7. 1
    elena Says:

    de ce atata importanta acestui Petru ?ceilalti nu au nimic intr adevar bun ?toti drogatii toti golanii intervievati ca la politie … cui foloseste ?de Roxana n ati avut timp sa vb si cu ea /
    Doamna Mantea nu mai pleci odata ?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free