Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 aprilie 2015, ora 14


petru-mpfm4-si-a-batut-fosta-iubita

Credeti ca Ana il va accepta pe Petru in viata ei, dupa toate dezvaluirile cutremuratoare despre trecutul lui amoros?

Scurt rezumat al emisiunii:

La preselectie, Petru a povestit aspecte legate de trecutul lui amoros. De-a lungul timpului, Petru a facut numeroase greseli pe care le regreta acum, insa intotdeauna a vorbit deschis despre ele. Dupa ce a marturisit ca s-a drogat, acesta a marturisit ca si-a lovit fosta prietena, din cauza geloziei.

La scurt timp dupa ce a aflat ca fosta iubita a facut mai multe dezvaluiri, Petru a simtit nevoia sa vorbeasca cu Ana, asa ca i-a povestit tot. El a marturisit ca fosta sa partenera ramasese insarcinata, insa a decis sa renunte la copil, pentru ca se drogase prea mult si se temea ca micutul sa nu fie sanatos.

Petru: “Fosta mea iubita consuma stupefiante mai mult decat mine!”

Petru a recunoscut ca iubita lui umbla si cu altii, nu doar cu el.

Fosta iubita a lui Petru s-a intors si a avut de facut niste marturisiri incredibile. Ea a povestit ca era dansatoare, pentru a-i plati lui datoriile si, mai mult de atat, cand acesta era treaz, era extrem de violent, motiv pentru care isi lua bataie des. Fosta iubita despre Petru: “Cand era treaz, eu eram sacul lui de box!”

Petru si Marian si-au adus critici dure in cauza probelor pentru castigarea masinii.

Cursa pentru castigarea masinii i-a invrajbit pe concurenti, iar Petru si Marian au avut un schimb dur de replici. Cei doi s-au acuzat ca se folosesc de orice mijloace pentru ca echipa lor să fie invingatoare.

Masina pusa in joc i-a inrait pe concurenti, care au inceput sa creeze fel si fel de strategii, iar mama lui Nicolae s-a aratat deranjata de atitudinea fiului ei. Afla aici ce i-a reprosat doamna Maria lui Nicolae.

Cristian a primit un biletel misterios, pe care l-a aruncat.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 27 aprilie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free