Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 aprilie 2015, ora 14


andrada-mpfm4-dezvaluiri-picante-din-viata-ei-intima

Ce parere aveti de dezvaluirile picante pe care Andrada le-a povestit din viata ei amoroasa?

Scurt rezumat al emisiunii:

La cateva luni dupa ce a intrat in casa, Andrada a dezvaluit mai multe detalii despre viata ei intima, detalii care nu l-au impresionat prea mult pe Radu. Se teme oare Radu ca va fi inselat de catre Andrada?

Seria dezvaluirilor privind trecutul Andradei a continuat, caci concurenta a povestit ca atunci cand era doar o adolescenta a fost la un pas de a fi violata. A fost salvata, insa, de un prieten de-al ei, care ulterior i-a devenit iubit, in ciuda faptului ca se afla intr-o relatie.

Cristian si Elly se iubesc la nebunie, insa au si momente mai dificile, iar unul dintre acestea s-a petrecut recent. In urma unei discutii in contradictoriu cu iubita sa, Cristian a izbucnit in lacrimi si i-a spus acesteia ca nu suporta sa o vada suparata, ca o iubeste prea mult.

Elly si Cristian au avut anumite neintelegeri la Han. Au fost Elly si Cristian in prag de despartire?

Elly a avut anumite nemultumiri la adresa lui Cristian, dar spera ca el sa isi dea seama despre ce este vorba, fara a-i da prea multe amanunte.

Elly a fost acuzata ca se ascunde in spatele unei masti in relatia cu Cristian. Credeti ca Elly afiseaza o imagine falsa fara de Cristian?

Catalina a insistat sa-l cucereasca pe Petru, dar el a refuzat sa formeze un cuplu cu ea, deoarece este cu gandul la Ana.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 22 aprilie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free