Pentru prima oara am vorbit public despre pasiunea mea pentru “Mireasa pentru fiul meu” la Star Matinal


raluca-neagu-mireasa-pentru-fiul-meu-star-matinal-antena-stars

Dupa 7 ani de cand scriu pe blog, iata ca mi-am facut curaj sa apar si sa vorbesc public despre aceasta pasiune a mea numita “Mireasa pentru fiul meu”. Am fost invitata la Star Matinal pentru a ma destainui si pentru a vorbi deschis despre acest reality-show foarte indragit. Am povestit acolo despre cum s-a nascut aceasta pasiune si faptul ca prin ea am reusit sa-mi fac foarte multi prieteni, chiar din randul fostilor concurenti si nu numai.

De asemenea, am simtit sa relatez si o intamplare oarecum “haioasa” pe care am avut-o cu un fost concurent. Am vorbit putin si despre editia actuala Mireasa pentru fiul meu si punctual am fost intrebata despre anumite cupluri.

Razvan, Roxana si Raluca m-au primit cu bratele deschise in emisiunea lor de la Star Matinal, fapt pentru care le multumesc foarte mult.

Iata cum a decurs totul:

Love me or hate me!

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Pentru prima oara am vorbit public despre pasiunea mea pentru “Mireasa pentru fiul meu” la Star Matinal”

  1. 7
    Admin Says:

    Iti multumesc, Eagle’s Eye! Sunt si vreau sa raman impartiala, sa privesc lucrurile din punct de vedere obiectiv, atat cat se poate! :)

  2. 6
    Eagle΄s Eye Says:

    SUPER, Raluca, abia acum am terminat de vizionat filmuletul si mi-a placut modul diplomat in care ai punctat abaterea de la reguli din acest sezon.
    Esti o draguta!

  3. 5
    Admin Says:

    Iti multumesc foarte mult, Maria65! Ma bucur ca ai revenit la noi in casuta! Te rog sa ramai! Pupici :)

  4. 4
    Maria65 Says:

    Raluca , esti o tanara f.draguta si desteapta de ceva vreme eu nu am mai comentat pe acest site . Cu aceasta ocazie am sa salut si pe toate prietenele vechi de pe acest casuta roz ;
    Tilda ,Lilisor ,Otilia ,Violeta ,Mariana Pitesti ,Anana si toate celelalte din aceasta casta roz .Te pup Raluca atat pe tine cat si pe fetele de aici .

  5. 3
    Admin Says:

    Va multumesc tare mult, fetelor! Va iubesc! :)

  6. 2
    Lilisor Says:

    Felicitari, Raluca; ai fost PROFI!!!….Calma…cerebrala…cursiva….
    Diplomata….esti si frumoasa si deshteapta…….
    Vezi, tu, draga mea, de aceea ma simt eu atat de bine aici, la tine in casuta!!!!….Suntem putini, insa, de CALITATE!!!…..Pupici-pupici…..

  7. 1
    Tilda Says:

    Raluca, draga noastra gazda …. esti tare draguta ! Si foarte diplomata, si frumoasa, finuta si tanara, si …si….jos palaria in fata ta ! De asta te iubim noi !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free