Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 11 aprilie 2015, ora 17 – partea a II-a


ana-mpfm4-a-fost-eliminata-din-casa-mireasa-pentru-fiul-meu

Ana a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

Scurt rezumat al emisiunii:

Cătălina, o admiratoare a lui Petru, a venit la sute de kilometri doar pentru a se întâlni cu Petru.

Optimist, Radu a mers pentru a-i cere mâna Andradei, dar ce a primit în schimb l-a făcut să se înroșească.

Marian a mers la familia iubitei lui pentru a cere binecuvântarea. Concurentul a primit acceptul părinților Cristianei pentru a deveni soțul fiicei lor!

Orice drum pare mai scurt, cand ai ca destinație fericirea. Așa a fost și pentru Dănuț, care a mers plin de speranță acasă la Carmen.

Cuprins de emoție, Andrei l-a întâlnit pe tatăl Roxanei pentru a-i cere binecuvântarea în privința relației pe care o are cu fiica lui.

Teodor a mers acasă la iubita lui pentru a vobi cu familia ei. Concurentul a fost primit cu entuziasm de familia Ionelei.

În Săptămâna Mare, Cristian și-a luat inima în dinți și a vizitat-o pe mama lui Elly. Deși nu l-a primit în casă, mama lui Elly a vorbit cu iubitul fiicei sale.

În urma voturilor date de concurenți și de telespectatori, Ana a fost eliminată din competiția ”Mireasă pentru fiul meu”, iar Petru a redevenit concurent cu drepturi depline.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 aprilie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a, partea a V-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free