Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 31 martie 2015, ora 14


mpfm4-cristi-31-martie-2015

In ultima perioada, Cristi si Ana au devenit mai apropiati. Credeti ca intre cei doi se infiripa o idila?

Scurt rezumat al emisiunii:

La o săptămână după ce au sărit gardul, Cristian şi Radu au intrat din nou în casă, alături de ceilalţi concurenţi.

Când nimeni nu se aştepta, aceştia au revenit alături de iubitele lor, care i-au primit cu multă dragoste şi bucurie. De asemenea, ei au fost întâmpinaţi bine şi de ceilalţi concurenţi.

S-au bucurat enorm la intrarea provizorie în casă a celor doi concurenţi, însă în spate, nici fetele şi nici băieţii nu sunt de acord cu această idee.

Mai exact, ei sunt de părere că Radu şi Cristian ar trebui să primească o pedeapsă ca să revină în casă.

Afirmaţii uluitoare au fost făcute de doamna Maria, mama lui Nicolae, după ce Cristian şi Radu au sarit gardul. Ea a sfătuit-o pe Cristiana să-i lase în pace pe ceilalţi şi să aibă grijă de ea şi de Marian, căci locul I este numai al lor.

Deranjat de afirmaţiile făcute de doamna Maria la adresa lui Andrei, Nicu, fratele concurentului, a fost iritat de spusele acesteia şi a intervenit telefonic.

El i-a transmis să înceteze cu toate aceste jigniri, pentru că nu îl cunoaşte pe Andrei.

Nu s-a implicat în discuţii aprinse, a stat departe de tensiunile din casă, iar acum Cristi se declară îndrăgostit. Acesta a mărturisit că este îndrăgostit de Ana şi va face tot ce poate pentru a o cuceri. Recent, acesta i-a împletit părul Anei şi au încercat să se cunoască mai bine.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 31 martie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free