Cristian si Radu au incalcat regulamentul competitiei si nu au fost descalificati. De ce?


cristian-radu-descalificati-mpfm4

Asa cum bine stiti, duminica seara (in data de 22 martie 2015) Cristian a hotarat sa spuna adio acestei competitii, sarind gardul, iar la 2 zile distanta, Radu a recurs la acelasi gest extrem. Cu toate acestea, ei nu au fost descalificati, asa cum prevede regulamentul acestui reality-show matrimonial, ba mai mult decat atat au primit circumstante atenuante pe motiv ca regreta gestul facut, dar si dreptul de a reintra in competitie. Oare de ce?

Cristian a ocupat pana acum locul I in clasamentul competitiei, iar de cand a intrat in casa, Radu a fost clasat pe locul al II-lea. Gestul celor doi a fost amplu dezbatut o saptamana, timp in care telespectatorii au fost asaltati de vesnicele intrebari: “De ce au sarit gardul?”, “Oare se vor intoarce la iubitele lor?”, “Oare se va sfarsi relatia lor aici?”, etc.

Desi ambii concurenti au aratat prin gestul lor ca isi doresc sa plece din competitie, stafful emisiunii a hotarat sa-i tina in continuare sub supraveghere si mai nou sa-i “bage” iar in competitie cu conditia sa renunte la 100.000 lei din Marele Premiu, in caz ca ajung sa-l castige.

De ce acesti concurenti au fost favorizati si altii care au recurs la acelasi gest nu au fost?

Multi telespectatori sunt consternati de cele intamplate in emisiune si sunt de parere ca acest reality-show s-a degradat vizibil si incepe sa-si piarda credibilitatea.

Voi ce parere aveti?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Cristian si Radu au incalcat regulamentul competitiei si nu au fost descalificati. De ce?”

  1. 9
    macovei elena Says:

    ramaneati fara cupluri daca nu i bagati inapoi inca ,e jalnic ce a ajuns emisiunea ,numai respectati nici o regula ,nu se citesc procentele ,sigur nici clasamentul nu i cel real ,tind sa i dau crezare concurentului Botez Gabriel care scria ca are cunostinte la staff ,si ca emisiunea a devenit un ajutor socilal,si ca asta i ultima emisiune din septembrie numai difuzati nimic ca n aveti raiting ,si nici concurenti

  2. 8
    EagleΞ„s Eye Says:

    Regulamentul e regulament si trebuie respectat. In virtutea acestui umanism prost inteles, formatorii de opinie dau oamenilor de inteles ca pe lumea asta totul poate fi negociat, lasat la aprecierea unora nepregatiti sa judece lucrurile obiectiv, datorita unei implicari emotionale excesive si s-ar parea ca nu numai (daca e sa ma iau dupa reactiile aproape violente ale unora din sustinatoarele Kingului) in acest show.
    Indiferent de concurentul pe care-l sustinem, cand greseste trebuie sa-l lasam sa simta efectele greselii, altfel nu va avea niciodata puterea sa se indrepte. Eu inteleg ca tinandu-i in competitie sustinatorii isi satisfac orgoliul puterii si nu dragostea pentru preferatul lor.
    Sa fiu in locul celorlaltor concurenti, as cere asistenta juridica a unui avocet si mi-as cere iesirea din competitie pe motive pe care si eu, ca nespecialist, le vad. In primul rand ar intra in discutie NEGLIJAREA de catre producator a lor, deoarece de mai mult de o luna se bate moneda doar pe 3-4 concurenti, care, fie-mi iertat nu fac nici ei materiale, dar pe seama carora se “screm”, din productie, materiale.
    Cred ca inainte de toate ar trebui sa judecam limpede cui ii dorim reintrarea in competitie…Unuia care, desi a fost crescut cu dragoste intr-o familie, a acumulat in suflet URA si doar ura pentru cea care i-a dat viata si a simtit, zice el, faptul ca a fost infiat desi toata dragostea parintilor adoptivi s-a indreptat spre el, fiind singurul copil al familiei, celuillalt, un rebel care a cochetat cu drogurile si nu-i este strain nici paharul, care nu-i respecta pe cei din jur (prin comportamentul evident sfidator chiar in casa) si care a recunoscut ca de-a lungul anilor i-a facut o gramada de necazuri mamei (gesture incredibile, precum aruncatul farfuriilor cu mancare de peretii camerei), probabil generate de consumul excesiv de alcool.

  3. 7
    Admin Says:

    Anonymus, te inseli amarnic…nu e vorba ca nu-i plac…chiar ii simpatizez, dar ma refeream la situatia in sine…

  4. 6
    mariana iordache Says:

    Nu sunt singurii care au sarit si nu a fost descalificati …… vezi Raluca, caruii nici macar nu i s/au pus conditii sa o reprimeasca si a vorbit cu Flavius cat si cu prietenii acestia * lucru deasemenea interzis .

  5. 5
    ilie danisca Says:

    Nu trebuiesc descalificati deoarece nici raluca nu a fost descalificata si atata timp cat raluca a intrat fara nici un fel de sanctiune asa ar trebuii si acesti baieti.Este vina producatorului de tot ceea ce se intampla in acest sezon.Aici nu se promoveaza iubirea si doar circ si panarama ………….daca vrem asa ceva ne uitam la capatos,acces direct…………..au ajuns sa fie mai prezenta familiile in emisiuni decat concurentii!!!!!

  6. 4
    Anonymus Says:

    Nu au fost favorizati.Asa s-a intamplat si cu Laur sezonul trecut.Daca tu sustii Danu si nu-ti plac asta e πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  7. 3
    Eva Mara Says:

    pt ca indiferent de hartia-contract pe care au semnat-o producatorii cu concurentii nu au un temei legal sa le ia banii niciodata pt motivul ca nu a mai rezistat concurentul in casa, un om nu poate fi privat de libertate nici macar daca a semnat o hartie. Din acelasi motiv nu s-au luat niciodata banii nici celorlalti care au mai sarit gardul in sezoanele trecute ….unii nu au mai vrut sa se intoarca ( Robert, Gabi) altii au vrut dar mult mai tarziu si nu au mai fost acceptati (Narcisa) iar altii au acceptat sa se intoarca imediat dupa ce au sarit (Raluca). Putem spune in cazul de fata ca Radu si Cristian au patit-o chiar cel mai rau: nu au fost bagati inapoi ca si Raluca desi si-au exprimat aceasta dorinta imediat dupa ce au sarit si mai mult or sa stea in casa si cu ditamai penalizarea.

  8. 2
    Andreea Says:

    Din pacate, acest show aduce zilnic in prim plan dovezi de lipsa de profesionalism. De ce s-a mai semnat un contract daca una din principalele litere ale regulamentului este calcata in picioare?!? De ce concurentii, telespectatorii au ajuns bataia de joc a producatorilor? Emisiunea trebuia sa mearga mai departe fara cei doi concurenti care au sarit gardul, indiferent ca este vorba de locul 1, 2 sau 10! Orice emisiune in care predomina profesionalismul, ci nu AMATORISMUL pur isi continua parcursul, indiferent de inconvenientele care pot aparea pe drum. Pai mergand dupa regia ,,turca”, Barcelona va muri din punct de vedere fotbalistic odata cu retragerea lui Messi, Antena 3 nu mai exista daca Gadea fuge prin vecini, Va bateti joc de concurentii care, la fel de stresati ca si ,,dezertorii” incearca sa ramana corecti, sa-si vada de viata lor competitionala, sa respecte regulile impuse. Va jucati cu mintile unor oameni, dar puteati macar sa jucati CORECT!!!! Sa va fie rusine, pierdeti credibilitatea, o dati in penibil, iar oamenii cu minte care urmaresc acest show MATRIMONIAL (parca asa se numea) schimba usor, usor canalul!!!

  9. 1
    lory Says:

    unde au fost descalificati?va bateti joc de noi si de banii nostri ,se stia clar ca un concurent in momentul cand sare gardul este descalificat,pe cand in gala sa spus doar sa renunte la o parte din bani,era de asteptat sa renunte la o parte din premiu si nu sa plateasca suma impusa,bataie de joc drag producator

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free