Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 martie 2015, ora 12


mpfm4-andrada-radu-18-martie-2015

Spiritele s-au aprins în Casa Fetelor din cauza neînţelegerilor dintre concurente, mamele nou venite îşi critică fiicele, iar o poveste de dragoste pare că s-a încheiat înainte de vreme! Urmează şi alte dezvăluiri incredibile: drama unei concurente iese la iveală!

Scurt rezumat al emisiunii:

Ionela s-a luat de fetele noi care nu fac curatenie in bucatarie. Lavinia: “Ionela se crede sefa clasei, incearca mereu sa ne puna la punct!”

Doamna Maria: “Ionela mereu le cauta nod in papura fetelor noi!”

Doamna Mioara, mama Lauricai, le acuza pe fetele noi ca nu discuta deschis nemultumirile pe care le au la adresa Ionelei.

In opinia lui Teodor, Lavinia adopta o vestimentatie provocatoare si o atitudine indecenta. Atat Andrei, cat si Petru i-au dat dreptate lui Teodor, in privinta Laviniei.

Ana, si-a adus aminte de tatal care a parasit-o, caruia i-a transmis urmatorul mesaj: “Sper sa ai o viata asa cum a avut-o mama mea!”

Povestea dramatica de viata a Anei a aprins un nou conflict intre Petru si Danut!

Danut este dezamagit de materialele lacrimogene care se dau in emisiune.

Rezumat realizat de Raluca

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 martie 2015, ora 12

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 martie 2015, ora 12”

  1. 1
    caty Says:

    Danut e un frustrat,enervant..insuportabil care nu stie sa piarda,iar Ana in afara de povestea ei dramatica pt. care nu are nici o vina e o fetita indecisa si naiva..ce o fi vazut la Gabi ala,nu stiu..Petru e sincer,dar uneori ar trebui sa se abtina..si el se schimba ca vremea..azi vrea Ceva ,iar Maine nu mai vrea,cine sa il mai inteleaga?!Ionela face si ea ce stie mai bine, :-@ vorbeste intruna..si pt asta o sa aiba mult de pierdut,dar daca la altceva nu se pricepe fata..Imi pare rau de Nicolae ca e baiat bun,iar “Lamurica” aia ca nu stiu cum sa ii mai spun isi bate joc de el..nu am cuvinte care sa o defineasca..e lipsita de caracter,insensibila!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free