Informatie de ultima ora! Gabi a sarit gardul!


gabi-mpfm4

A reintrat in casa Mireasa pentru fiul meu cu stangul, deoarece a venit din urma cu o imagine patata, fiind acuzat de violenta domestica asupra femeilor din viata lui.

Majoritatea sustinatorilor actualului sezon nu au vazut cu ochi prea buni dorinta lui de reintrare in competitie, mai ales dupa antecedentele avute anul trecut.

Desi nu a trecut nicio saptamana de la reintrarea lui in competitia Mireasa pentru fiul meu, Gabi – fostul concurent din sezonul trecut, nu a reusit sa-si atinga scopul cu care a venit, si anume sa ajunga la inima Anei. Opozitiei familiei acesteia a fost mai puternica decat dorinta ei de a-l cunoaste.

Vineri dupa-amiaza, Gabi si Ana au iesit la o cina romantica, pe care el a solicitat-o staff-ului. Dupa intoarcerea de la iesirea in doi, Gabi a venit foarte suparat si a decis ca este momentul sa plece, si nu oricum: el a sarit gardul, gest considerat descalificabil in regulamentul competitiei.

Ce parere aveti de gestul lui Gabi?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Informatie de ultima ora! Gabi a sarit gardul!”

  1. 5
    Mary Says:

    Daca cea pentru care a intrat nu au contat sentimentele lui Gabi ,el nu mai avea ce face ,nu-l suporta pe Petru si sa nu se ajunga la alceva a preferat sa plece asa mai neortodox. El stia viata din casa si nu cred ca mai putea suporta atmosfera,nici nu mai avea pentru cine lupta.
    In definitiv Ana este o duduita care a dorit sa fie remarcata si nu sa faca cuplu sau mai ales casatorie.
    Petru este un neispravit care nici el nu stie ce vrea.

  2. 4
    Mariana Pitesti Says:

    Totul este regie.Staful ii obliga pe concurenti sa faca unele lucruri,deja am vazut filmulete cand vorbeau,in special ii obliga in povestea Ana-Gabi-Petru.

  3. 3
    alex anton Says:

    Ce rost mai avea sa ramana, daca Ana nu stier nici ea ce vrea.

  4. 2
    Florina Says:

    Un gest cat se poate de firesc comportamentului sau Ca sa nu repete faza cu violenta, stiindu-se filmat si urmarit indeaproape,a apelat la acest gest de teama repercusiunilor ( ar fi fost violenta cu repetare si era grav…) Un neispravit !

  5. 1
    state lucia Says:

    De ce a mai intrat in competitie daca a recurs la asemenea gest imatur, inaintea unei Gale in care se mai elucida cate ceva …. Din conul de umbra in care se situa acest Gabi a intrat intro deasa ceata care nu stiu daca se va risipi curand…. Ramane sa vedem ce va spune Ana de gestul lui ….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free