Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 25 februarie 2015, ora 14


mpfm4-petru-consumator-de-droguri

Scurt rezumat al emisiunii:

Momente inedite au trăit concurentele în noaptea de Dragobete, când Viorica şi Ioniță de la Clejani le-au provocat pe fete să-şi vadă aleşii în oglindă. Deşi multe dintre concurente au mărturisit că acceptă provocarea, până la urmă, nu au realizat ritualul.

Viorica şi Ioniță de la Clejani, alături de fiica lor, au petrecut mult timp alături de concurenţi, cărora le-au împărtăşit că îşi doresc ca Marga să se căsătorească după ce-şi termină studiile. De asemenea, fetele au mărturisit că îşi doresc să-şi finalizeze studiile după ce vor ieşi din casă.

La prima vedere, l-a plăcut enorm pe Petru, însă acum nu mai vrea să audă de el. Chiar dacă familia din Clejani a încercat să-i împace, Ana nu s-a lăsat convinsă. Ea a susţinut cu tărie că nu mai este interesată de Petru.

La scurt timp după ce Ana a mărturisit că nu-şi mai doreşte să formeze un cuplu cu Petru, ea a fost sfătuită să nu se lase curtată de Gabi, fost concurent al emisiunii, deoarece este divorţat şi acuzat că şi-a bătut soţia. Acesta a intervenit imediat şi a negat toate acuzaţiile. Mai mult, el aduce acuze grave la adresa lui Petru, acuze ce au fost confirmate de concurent.

Petru, despre trecutul lui controversat: “Am fost dealer și consumator de stupefiante”

Bunica Anei a intervenit telefonic in emisiune, pentru a o sfatui pe concurenta sa nu incerce o relatie cu Gabi si sa se impace cu Petru.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 25 februarie 2015, ora 14 – partea I si partea a II-a

Ce parere aveti de emisiunea de astazi?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free