Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 14 februarie 2015, ora 17 – partea a II-a


mpfm4-liviu-eliminat

Veţi putea descoperi obstacolele ce se pun în calea îndrăgostiţilor, suferinţele pe care partenerii le îndură în numele iubirii, dar şi răspunsul la următoarea întrebare: Va triumfa dragostea?

Scurt rezumat al emisiunii:

Familia Ionelei a criticat gestul violent al lui Teodor.

Cristian se simte alungat de familia iubitei lui. Mama lui Elly refuza in continuare sa accepte relatie fiicei sale cu Cristian.

Ana si Petru au pus punct relatiei lor.

Elly si Cristian au fost din nou clasati pe locul I. Acestia nu au dorit sa salveze pe nimeni de la eliminare. Toti cei trei propusi (Roxana, Nicolae impreuna cu doamna Maria si Teodor impreuna cu doamna Anisoara) au fost votati de catre telespectatori sa ramana pe mai departe in competitie.

Teodor si doamna Anisoara au primit o scrisoare din partea Comisiei de Decizie, prin care li s-a cerut sa aleaga ce doresc sa li se intample in competitie: fie sa plece impreuna din competitie, fie sa mai astepte o saptamana, timp in care telespectatorii au optiunea de a-l pastra pe Teodi in competitie faa mama lui sau nu. Cei doi au ales a doua varianta.

Comisia de decizie a hotarat ca Liviu sa paraseasca ”Mireasa pentru fiul meu”.

Rezumat realizat de Raluca Neagu

Aici gasiti emisiunea: Reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 14 februarie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free