Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 7 februarie 2015, ora 17 – partea a II-a


mpfm4-pokemon-ursulet-casanova-spiridus

Aţi descoperit în prima parte a emisiunii identităţile secrete ale celor patru candidate, iar concurenţii au trebuit să ia decizii foarte dificile! Le vor regreta sau deznodământul nominalizărilor va fi cel dorit?
Dar surprizele continuă!
Noi candidaţi sosesc în studio! Pe cine au pus aceştia ochii? se vor destrăma cupluri sau actualii concurenţi vor face front comun împotriva lor?

Scurt rezumat al emisiunii:

Clasamentul Baietilor: Locul I: Cristian, locul al II-lea: Marian, locul al III-lea: Danut, locul al IV-lea: Teodor si locul al V-lea: Nicolae.

Clasamentul Fetelor: Locul I: Elly, locul al II-lea: Andrada si locul al III-lea: Cristiana.

Cristian si Marian au fost protejati de eliminare, astfel in cursa au intrat Teodor si Nicolae. La fete, Elly a hotarat sa o trimita in cursa de eliminare la dorinta ei, pe Roxana.

Concurentii mult asteptati si-au facut astazi aparitia. Patru baieti cu pseudonime care mai de care mai interesante au pasit in Casa Mireasa pentru fiul meu: Pokemon, Usulet, CasaNova si Spiridus.

Acest rezumat a fost realizat de Raluca Neagu

Aici gasiti emisiunea: Reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 februarie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free