Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 februarie 2015, ora 12


mpfm4-roxana-simona-5-feb-2015

Scurt rezumat al emisiunii:

Intrebarea zilei: “Credeti ca Simona si Roxana au fost alaturi de Carmen cand avea nevoie?”

Danut a dorit sa-i faca o surpriza romantica lui Carmen: i-a pregatit un mic dejun special (branza cu mucegai si struguri). Din pacate, Carmen s-a trezit brusc si a dat cu piciorul peste farfuria lui Danut. Ca urmare a acestui incident, Carmen a aruncat “surpriza” la gunoi, fiind criticata de mame, care i-au spus ca putea pastra strugurii daca ii clatea putin cu apa.

Carmen este de parere ca Simona si Roxana nu i-au fost si nu ii sunt prietene. Concurenta a afirmat ca acestea nu i-au fost alaturi pe timpul cat a fost despartita de Danut si ca s-a simtit mereu singura.

Rezumat realizat de Raluca Neagu

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

:: Credeti ca Simona si Roxana au fost alaturi de Carmen cand avea nevoie? ::



  • Da (65%, 150 Votes)
  • Nu (35%, 82 Votes)

Total Voters: 232

Loading ... Loading ...

2 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 februarie 2015, ora 12”

  1. 2
    Mariana Pitesti Says:

    Posibil ca d-ra Carmen sa se refere de fapt ca fetele nu i-au fost alaturi sufleteste,a simtit asta in timp si si-a dat seama dupa ce ea s-a impacat cu Danut,prin tot ce-au facut ele.

  2. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Poti sa fii fizic langa cineva,dar nu cu sufletul sa-l intelegi,pot fi si din cauza unui baiat,sa nu fie posibila aceste apropieri sufletesti.Multe lucruri le simt cei in cauza,nu trebuie sa le vezi din exterior.Simona l-a placut din totdeauna pe Danut,iar despartirea lui de Carmen a facut ca ea sa traga speranta la Danut.Au fost vizibile aceste lucruri si din afara.Dupa despartirea lui Danut de Carmen,cand Danut era foarte tensionat,Simona i-a spus pe un ton cald sa se linisteascasi i-a mai spus ca asta o face pentru el nu pentru Carmen.La jocul cu carti,cand statea pe margine,Simona a vrut si atunci sa bage fitile cu trisatul la carti.Danut s-a enervat,s-au certat,iar la auzul cuvantului mars,Simona a ripostat spunand ca ea nu este Carmen sa-i permita astfel de jigniri,insa se stie ca d-ra Carmen nu i-a permis lui Danut s-o jigneasca,ca doar erau certati de la lucruri mult mai marunte decat jignirile.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free